- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
ecaddsell #9607 üzenetére
Úgy számoltam, hogy a konverter 45uA-es fogyasztása másodpercenként értendő és akkor átváltottam. De ha nem így van akkor még akár jobb is lehet.
Az a baj, hogy töltőm nincs a nikkel-eshez, így az mindenképp drágább költség lenne + még a 3 db NiMH elem. Vezetékkel se tudom sajnos összekötni, csak valamilyen hordozható megoldás tud működni. 2 db ceruza elem nem miért nem jó?
Esetleg NiMH-hoz van tp4056-hoz hasonló modul ebayen vagy csak "gyári töltővel" tölthetőek?
(#9608) Atti777
Oh ez nagyon jó, nagyon köszi. Eszerint -20 - +50 celsius között használható, annyi hogy egy panasonic 3400mAh-es liion aksi 2200mAh fog tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest