- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Vsz. kétszer gondold meg mielőtt beleugrasz ilyen nagyon olcsó cuccokba.
Én nemrég szívtam meg freki mérővel.
OLED kijelzős, vámhatár alatt 2.4GHz-ig mér. Ez kell nekem. (Ne legyen teljesen off, ESP32-ről vezérelt ADF4351-hez).Valóság: Valóban mutat valamit, sőt ha elég nagy jelet kap elmegy egészen kb. 3 GHz-ig is.
Viszont a pontossága nulla. Alapból van kb. egy fix 0.5%-os eltérés (normális mérő 10^-6 tól indul). Nem mellékesen nagy ugrásokkal változik a mutatott érték. A számláló mintha kb. csak 10 bites lenne.Na most mivel nekem is hobbi, kicsivel többért sokkal jobbat tudtam volna építeni (persze még szétszedhetem azt is amit vettem, de nem hiszem, hogy sokkal többet ki lehet belőle hozni).
Az ESP32-vel simán lehet akár 40 Mhz-ig tudó freki mérőt csinálni (15 bites PCNT, ablakozás RMT-vel van rá netes példa). Még hozzá téve egy előosztót akár feljebb is tudtam volna menni frekiben mint amit vettem (és úgy már nemcsak CMOS jelszintekkel megy).Visszatérve a szkópra: Kicsit alul specifikált. Mennyi a mintavételezés sebessége? Digitális (négyszög) jeleknél a mintavételezési sebesség tizedével kell számolni mint (felső) határ. Milyen a tárolás mélysége? Milyen érzékenységi tartományban használható? Milyen triggerek vannak?
(A dekódolást nem említem, bár pl. ami nekem van tudja, sosem használtam, annyira nehézkes a beállítás. Simán fe/lelfutó élre triggerelve megnézem a lényeget, sokkal gyorsabban így.)
Egyéni igény az, hogy a jel spektruma FFT-vel megnézhető legyen. Nem feltétlen a készülékben, hanem pl. offline PC-vel. Viszont az FFT freki felbontása függ a mintaszámtól, szóval van helyzet ahol simán kellhet 1M minta...
Sajnos konkrét cuccot, pláne ennyiért nem tudok ajánlani. Viszont saját tapasztalatból kiindulva, nem érdemes a nagyon olcsó cuccokba gyorsan beleugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest