Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
robekri
üzenetére
Két fontos dolog, és ezzel zárjuk le a témát:
1. A szakmai segítőkészséged fontos dolog, és nagyra értékeljük.
2. A korábban a kéréseid elutasítása kapcsán tanúsított magatartásod miatt nincs olyan házigazda vagy moderátor, aki támogatná az arckép-cserédet. Megtehettük volna azt is, hogy végleg elutasítunk, ehelyett Racecam leírta, hogy kb fél év múlva (ősszel) újra jelentkezhetsz érte. HA. Ha addig sikerül levetkőznöd azt a vulgáris és sértő hangnemet, amit az ide posztolt utolsó két hozzászólásban, és az eddigiek folyamán ebben a topikban folyamatosan láttunk tőled.
Több kolléga is volt, akit elsőre elutasítottunk, de senki nem reagált így az elutasításra. Néhányuknak azóta már saját avatárja van.
p -
parandroid
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Akkor legyen csak egy piros pötty, mint a sorozatban. De szerintem ezt a szerkesztős topikban beszéljük meg, és ide csak akkor linkeld a képet, ha ott egy-két mod már rábólintott. Persze attól, hogy nekem nem tetszik, még lehet jó, de szeretném más (illetékesebb elvtárs) véleményét is látni ezügyben.
[Szerkesztve: Pfff... Opera rulez. Nem frissítettem, ez a tab meg nyitva volt. Látom született már válasz, és Bash is megerősítette a véleményem.]
p -
-
parandroid
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Bár az előző alkalommal feltett kérésed a takarítás áldozata lett, újra ugyanazt tudom mondani, amit akkor: az előéleted, a több banod, és különösen az azt megelőző kérésed miatt (amit egy lelkes kolléga szintúgy kitakarított a nyomdafestéket nem tűrő megfogalmazás és a ránk nézve erősen sértő jelzők miatt) nem támogatom az egyéni arckép kérelmedet.
p -
parandroid
félisten
Ez után a hozzászólás után én a helyedben egy jó darabig nem is kérnék újra arcképet. Sőt, örülnék, ha nem kapnék egy jóizű virtuális nyakonvágást...
p -
parandroid
félisten
Ne haragudj, de nekem ez egy deformált vödörnek tűnik egy piros pöttyel az oldalán. Csak azért tudom, hogy mit kell belelátni, mert láttam az eredetit a másik topikban. Nem tartom teljesen kizártnak, hogy ebből a figurából avatart lehet varázsolni, de hogy nem lesz könnyű mnet, az biztos..

Mindemelett Haseknek is igaza volt, grafikailag sem megfelelő minőségű a kép, de tudom, hogy nem ez volt a kérdés.
p -
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Már miért ne jöhetnél újra 60 napig? Ugyan már. Nem a jogosultságodat kérdőjelezte meg Grafiqs, csak a képen van még mit javítani, hogy megfeleljen a követelményeknek. Valaki javít rajta a szerkesztős topikban, linkeled a javított verziót, és már van is vicces gokartos kutyád. Jó kép egyébként.
Grafi: egyébként miért nem .gif?
p -
parandroid
félisten
Nekem személy szerint tetszik, de mindkét kép rendelkezik háttérrel (nem átlátszó a háttér), és a kicsi szerintem csöppet homályos. Javaslom, linkeld az eredeti képet az 'Arckép szerkesztő' ([link]) topikba, és valaki biztosan kijavítja.
p -
parandroid
félisten
Részlet az #1 hozzászólásból: ''Aki úgy gondolja, hogy megérdemli és megfelel a követelményeknek, az töltse fel a képe(ke)t a fenti cimek valamelyikére, illessze be itt egy hozzászólásba, és kérését tömören megfogalmazva irja mellé. Legyetek türelmesek, rendszeresen figyelemmel kísérjük a topic-ot, idővel válaszolni fogunk.''
Ezúton is szeretnék elnézést kérni, hogy a feladattal megbízott két moderátor kolléga nincs 24 órában online, és nem lesi a t. felhasználók minden kérését és kívánságát megszakítás nélkül, szemét le sem véve a monitorról, minden topikban egyszerre.
Javasolni fogom az ügy tüzetes kivizsgálását és a felelősök megbüntetését.
Ugyancsak javasolni fogom az 5 perces kötelező válaszadási idő bevezetését. Amelyik moderátor ezt nem képes betartani, attól megvonjuk a jogait.
p -
parandroid
félisten
Viszont kérnénk, hogy a 8 napod várd ki, volt már erről vita, hogy a 600 nap, az 600 nap, ha engedményt adunk, akkor további kísérletek lesznek a lefarigcsálásra. 600 nap és kész. Akkor linkeld be a képet újra, ha így megfelel, ha nem, akkor a szerkesztőben kérhetsz még segítséget hozzá.
p -
parandroid
félisten
Csak egy ötlet: nem próbálnád meg befelé fordítani (gyakorlatilag letükrözni, hogy a fórum felé nézzen)? Nem biztos, hogy úgy lenne jó, mert a fejét meg eleve arra tartja, de egy próbát lehet megérne. És a kicsi képből 1-2 pixelt még ha le tudnál faragni az jó lenne.
Amúgy szép a kisróka.
p -
-
parandroid
félisten
Hasonló kéréssel és egy kicsit békésebb képpel (
) folyamodnék én is az illetékes elvtársak felé:
![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/tlnptr/marvin/marvin_elemei/marvin11_20.gif)
p
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezzel együtt természetesen semmi problémám az igényeddel.