Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ezt viszont nem találom a wikiben sem, hogy hol lehet.
Amúgy meg kell jegyeznem, hogy több évi linux használat után (főként ubuntu) először van olyan rendszerem amiben minden rendesen működik ahogyan szeretném, gyors, (remélem) stabil is és még szép is (kde; ez viszont minden, más rendszeren lassított emiatt más felületet kellett használjak).
Leszámítva a gwhere csúnyaságát (érdekes módon amúgy szerintem más gtk programok felvették a kde stílusát, bár nem tudom pontosan melyik programok amik gtk-t használnak, majd utána nézek) és azt hogy a networkmanager panel ikonja nem mutatja a jelerősséget (ez meg egy bug mert más disztró alatt is volt már ilyen az új csomaggal), szóval ezen a két dolgon kívül minden szuperül működik
Igaz már majdnem 2 nap hegesztés van mögötte mire ilyen lettremélem most már az elégedett használat jön
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest