- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
+1 igen maximálisan eggyetértek amit mondasz,dettó én is azt szertem hogy gépemen az rendszerem azt csinálja amire nekem szűkségem van.
cibus nak
Ó mik a felesleges cuccok,mindenkinek más más és pláne van lehetőség 0-áról építeni a tetszésünk szerint alakitan és testre is szabn sajáti igényeink szerint a rendszert....
-
cibus
senior tag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
Tudja hogy mik a felesleges cuccok amik lassítják, azt miért ne gyomlálhatná ki? Plusz az első bejelentkezéskor van egy programválasztó , csak be kell pipálni mit akarsz hogy települjön, és automatán csinál mindent. ez volt számomra a legnagyobb érv, nem lesz tele szeméttel, plusz attól hogy ők így bekonfigurálták előre, attól még utólag minden változtatható saját ízlése és utána egy rém egyszerű backuppal el lehet menteni mindent egy későbbi visszaállításra, telepítésre. Szerintem zseni, főleg kezdőként. És nagyon nagyon gyors rendszer.
Persze lehet van akinek ez nagyon nem tetszik, de szerencsére nem kötelező ezt a rendszert használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged