- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
+1 igen maximálisan eggyetértek amit mondasz,dettó én is azt szertem hogy gépemen az rendszerem azt csinálja amire nekem szűkségem van.
cibus nak
Ó mik a felesleges cuccok,mindenkinek más más és pláne van lehetőség 0-áról építeni a tetszésünk szerint alakitan és testre is szabn sajáti igényeink szerint a rendszert....
-
cibus
senior tag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
Tudja hogy mik a felesleges cuccok amik lassítják, azt miért ne gyomlálhatná ki? Plusz az első bejelentkezéskor van egy programválasztó , csak be kell pipálni mit akarsz hogy települjön, és automatán csinál mindent. ez volt számomra a legnagyobb érv, nem lesz tele szeméttel, plusz attól hogy ők így bekonfigurálták előre, attól még utólag minden változtatható saját ízlése és utána egy rém egyszerű backuppal el lehet menteni mindent egy későbbi visszaállításra, telepítésre. Szerintem zseni, főleg kezdőként. És nagyon nagyon gyors rendszer.
Persze lehet van akinek ez nagyon nem tetszik, de szerencsére nem kötelező ezt a rendszert használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest