Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni 
BoB