- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
#63718632 #6738 üzenetére
Továbbra is azt mondom neked, hogy baszhatod az extrém nagy felbontásodat, ha nem társul hozzá nagy kijelző. Nézd meg a piacot. Nem véletlen, hogy 4k felbontás monitoroknál 23colnál kezdődik tömegesen. Notiknál is inkább 17colnál van, de ott se túl gyakori. A volt cégnél levő userek notinál 4k esetén mind elkezdtek nagyítani, mert semmit se láttak a betűkből, ergo oda lett a nagy felbontás előnye. El kellene már fogadnod végre, hogy a 15" 2k vagy 4k esetén használhatatlan, mert nem csak a nagy felbontás számít, hanem hogy mekkora a kijelzőméret hozzá.
Amúgy az hogy tilling alatt nincsenek az ablakoknak díszitlseik, decorok, az nem igaz, mert az i3 default beállítása, hogy val felső sávja az ablakoknak, de asszem Bspwm-en is volt, csak ott sokkal egyszerűbb eltüntetni, mint i3-on. Ennek ellenére lehet hogy hosszabb ideig marad a Bspwm, mert bár szerinted én javarészt egeret használok, viszont ez így ebben a formában nem igaz, kivéve home office esetén, mert a céges gép amire távolizok az Windows. Böngészőn kívűl billt használok: terminal, double commander, sublime, ffmpeg (videó, hang konverzió), mpv, sacd-vel való műveletek. Ezek mind csak billről.
Nekem azért több a memóriafoglalás, azért érzed soknak, mert nekem most a home office miatt is lett jópár plussz dolog alapból, meghát polybar sem a legtakarékosabb, igaz viszont szép. Meghát nitrogen, udiskie stb stb vannak, amik viszont kényelem miatt kell. Igaz most tilling alá nem használok háttérképet, mert hát ugye minek...De az udiskie sokat foglal. gvfs is van pl az android tools miatt, szal ez a kettő dobja meg. Amúgy azokat a számokat összehasonlítás végett írtam, és nem azért, hogy mennyire kicsi, vagy nagy, hanem viszonyszámként. Abból pont látni, hogy i3 alig jobb, mint az openbox, qtile meg gyalázatos.
Alacritty nekem csalódás volt. Elhiszem, hogy az a leggyorsabb, de az olyan minimális lehet, hogy én nem éreztem gyorsabbnak a Termite-nál. A Konsole nem bloat? Ha most elindítom a telepítőjét, akkor mindjárt 55db csomagot rakna fel. Broáf
Terminálba minek neked kép? 32 bites színmélység? Nem arra való.
St-t magam próbáltam patchelni, de az egérrel+billel való scrollozások sehogy se jöttek össze egyszerre, úgyhogy én a Derek Taylor st-jét használtam fel, mert abban benne van, meg még a font2 patch is és az alpha, és semmi más. Nekem meg pont a font2 és scroll kell. Ehhez én még hozzáadtam a clipboard-ot, meg a Google Dark témáját, és kész. Nekem csak annyi kell hogy lehessen scrollozni benne, működjön a másolás, beillesztés, meg font választék. Ennél több nem kell nekem terminálhoz, úgyhogy most van egy fapados de jól használató st-m. 1 hete ezt használom, és egyelőre nem kívánkozom vissza Termite-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest