- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eddig én is töröltem kézzel, de ugye nekem még a 400GB-os SSD-m olyan felosztásban van, hogy sda: Arch 50GB, sdb 50GB üres (régebben itt is mentek egyéb linuxok próbából, sdc: adatok 300GB. Nah most ez úgy tudott a napokban pikk pakk betelni, hogy nagy felbontású zenéket töltögettem le albumokban, és ezek biza 4-5GB-tól kezdődnek, és sokat töltöttem le, míg volt lehetőségem (DSD-k, 24 bites FLAC-ek). Szal így mikor töröltem, akkor ugye valójában nem törlődött, és így napok alatt meg tudott hízni. Amúgy eddig nem volt gond, mert kézzel időnként én is töröltem. Az autotrash progiról lemondtam, mert valamiért már nem érhető el az AUR-ból.
Git-ről persze telepíthető lenne, de nem szeretem azokat, amik valamikor fentvoltak, de leszedték. Az már nekem gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged