Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eddig én is töröltem kézzel, de ugye nekem még a 400GB-os SSD-m olyan felosztásban van, hogy sda: Arch 50GB, sdb 50GB üres (régebben itt is mentek egyéb linuxok próbából, sdc: adatok 300GB. Nah most ez úgy tudott a napokban pikk pakk betelni, hogy nagy felbontású zenéket töltögettem le albumokban, és ezek biza 4-5GB-tól kezdődnek, és sokat töltöttem le, míg volt lehetőségem (DSD-k, 24 bites FLAC-ek). Szal így mikor töröltem, akkor ugye valójában nem törlődött, és így napok alatt meg tudott hízni. Amúgy eddig nem volt gond, mert kézzel időnként én is töröltem. Az autotrash progiról lemondtam, mert valamiért már nem érhető el az AUR-ból.
Git-ről persze telepíthető lenne, de nem szeretem azokat, amik valamikor fentvoltak, de leszedték. Az már nekem gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Xcover 7 128/6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB