Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Akkor lehet én csináltam rosszul, de egy időben az Arch Wiki, meg Kékluficet Arch-cikke is úgy írta, hogy tárolónak fel kell venni az archlinux.fr-t. Lehet ez egy elavult ajánlás, nem vettem észre, hogy módosították. Pedig én mindig kicsit máshogy telepítek, minden telepítésnél másmilyen rendszert építek fel, más fs, más WM/DE, más Wi-Fi-kezelő, stb..
De ez a yaourt mindig is ilyen vitatott volt, sokan már 2 éve is temették, aztán még mindig használható. De azért váltottam most már, ha ennyien óvva intenek tőle, akkor nem kockáztatok vele. Már sok helyről olvastam, hogy ajánlott lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB