- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nalam nem a windows, hanem a tobbi disztro az 'ellenfel'
egyebkent eleg lesujtoak a tapasztalataim
rengeteg dolog van ami nem mukodik, mert valami hianyzik, persze az nem derul ki hogy melyik csomagot is kene felraknom
pl. egy nyamvadt sleepet sem tud
a programok nagyon szarul mukodnek (de ezt betudom annak hogy testing repokat is engedelyeztem - utolag vissza lehet csinalni ezt ugy, hogy a programok is downgrade-elodjenek a stable-bol?), pl thunderbird nem tud subject alapjan rendezni (ez a PH-s topicertesitoknel pedig muszaj), chrome tegnap crashelt, stb
a wifi folyton szakadozik (lehet hogy drivercserevel ez megoldodna, de nem akarok fel napot elcseszni ra)szoval szerintem megy fel helyette egy Ubuntu, barmennyire is utalom, az legalabb mukodik tobbnapi szivas nelkul
azert adok majd egy eselyt valamikor az Archnak, mert nagyon szimpatikus az osszeallitas, a wiki, stb, de kinottem mar abbol az idoszakbol mikor napokon/heteken at reszeltem a rendszert hogy mukodjon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest