Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nalam nem a windows, hanem a tobbi disztro az 'ellenfel'

egyebkent eleg lesujtoak a tapasztalataim

rengeteg dolog van ami nem mukodik, mert valami hianyzik, persze az nem derul ki hogy melyik csomagot is kene felraknom
pl. egy nyamvadt sleepet sem tud
a programok nagyon szarul mukodnek (de ezt betudom annak hogy testing repokat is engedelyeztem - utolag vissza lehet csinalni ezt ugy, hogy a programok is downgrade-elodjenek a stable-bol?), pl thunderbird nem tud subject alapjan rendezni (ez a PH-s topicertesitoknel pedig muszaj), chrome tegnap crashelt, stb
a wifi folyton szakadozik (lehet hogy drivercserevel ez megoldodna, de nem akarok fel napot elcseszni ra)szoval szerintem megy fel helyette egy Ubuntu, barmennyire is utalom, az legalabb mukodik tobbnapi szivas nelkul

azert adok majd egy eselyt valamikor az Archnak, mert nagyon szimpatikus az osszeallitas, a wiki, stb, de kinottem mar abbol az idoszakbol mikor napokon/heteken at reszeltem a rendszert hogy mukodjon
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB