- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Most természetesen SD adapterrel tudom olvasni a notebookban. Valószínű maradok ennél. Holnap még kipróbálom céges gépen win7 alatt. Amennyiben a support jót mond és én is jól értem, akkor ott sem fog menni csak a Quick appal. MTP-t megnézem.
Ezt írta:
"Thank you very much for reaching us at GoPro! We would love to clarify this situation.When you plug your camera on your usb, it will show on camera the message that the camera is connect via usb to a computer. However, you won't be able to access the files. Your camera will not work as a storage device, since it's a smart device. To properly correct this situation, I would recommend you downloading the following app: https://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/quik-%7C-desktop/Quik-Desktop.html . With this app you can access all the files via usb and download them. Besides that, you can use a SD Adapter.
Hope this helps!
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest