- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Most természetesen SD adapterrel tudom olvasni a notebookban. Valószínű maradok ennél. Holnap még kipróbálom céges gépen win7 alatt. Amennyiben a support jót mond és én is jól értem, akkor ott sem fog menni csak a Quick appal. MTP-t megnézem.
Ezt írta:
"Thank you very much for reaching us at GoPro! We would love to clarify this situation.When you plug your camera on your usb, it will show on camera the message that the camera is connect via usb to a computer. However, you won't be able to access the files. Your camera will not work as a storage device, since it's a smart device. To properly correct this situation, I would recommend you downloading the following app: https://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/quik-%7C-desktop/Quik-Desktop.html . With this app you can access all the files via usb and download them. Besides that, you can use a SD Adapter.
Hope this helps!
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest