Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
Domonkos #3782 üzenetére
Kisebbe fejlemeny:
Az opensource driverrel meg mindig szenvedek, mert semmi trukk nincs ami megoldja a problemamat, viszont az AMD-sel van egy kis elorehaladas. (ugye azzal az volt a gond, hogy az elinditott alkalmazasokat nem mindig a megfelelo kepernyore spawnolta..) Most hogy kulon displayt csinaltam ccc-n belul 3+3+1+1 megjelenitonek ugy tunik hogy megoldodott ez a problema. Nem tudom, hogy miert...De egy darabig biztosan jo lesz. Majd probalkozom a masikkal ha mondjuk az xorg-nak kijon egy ujabb verzioja.
Masik. Van valakinek otlete, hogy mi okozhatja azt hogy xorg lelovesekor nem latok semmit a tty-bol? Parancsokat tudok benne kiadni, de nem jelenik meg semmi. Minden kijelzo aktiv (nem mennek standby-ba) marad.
Elore is kossz! -
PandaMonium
őstag
válasz
Domonkos #3782 üzenetére
Sajnos ez elég specifikus probléma, nem hiszem, hogy itt a topikban bárki használna 3-nál több megjelenítőt. Én kettőt használok (laptop beépített kijelző és a DP kimenet), ott minden tökéletes, az xrandr felismert mindent kapásból, és az i3WM is jó helyre nyitotta meg az ablakokat. Lehet, hogy érdemes volna a hivatalos fórumon ennek topikot nyitnod, vagy esetleg reddit-en az /r/archlinux -ban körbekérdezned.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest