Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz ez a plasma. Evoval feltettem Cinnamonnal, igy nem ment elsore, foleg az apt-get rutin miatt fejvakaros volt.
Abban szeretnek segitseget kerni, hogy a nyelvi beallitast hol tudom megoldani, mert amit talaltam, ott /etc/rc.conf/ ban kellene. A poen, hogy nincs ilyen, pedig kerestem erosen.
Kezdetben csak belepesnel szivatott, de most mar a Firefoxban is szopas van.#pacman -Sy sddm sddm-kcm
ezt nem engedte eddig lecserelnibocs az irasert
-
Istju
senior tag
Köszi az összefoglalót. Telepítettem kíváncsiságból a full kde -et ezzel a plasmával.
Véleményeim:
- full, teljesen komplett DE
- átlátható, letisztult magyar felület
- kellemes áttűnések effektek
- méretéhez képest viszonylag gyors
- sddm -et én már régóta használom FrankenWM -hez is, mert kicsi gyors , áttekinthető
- kislányomnak bejön a Krumplibácsi:-)
- nálam tearing mentesen fut
- nekem hétköznapi munkára túl összetett, túl klikkelgetős alapból ( ezért maradok a tilingnél inkább)
- windowsról áttérőknek kifejezetten ajánlom.Másodlagos DM -nek, meghagyom ezt a DE -t, ha asszony használja a gépem, neki jó lesz.
Sokat fejlődött a KDE gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Mesterséges intelligencia topik
- NBA és kosárlabda topic
- Parfüm topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB