- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz ez a plasma. Evoval feltettem Cinnamonnal, igy nem ment elsore, foleg az apt-get rutin miatt fejvakaros volt.
Abban szeretnek segitseget kerni, hogy a nyelvi beallitast hol tudom megoldani, mert amit talaltam, ott /etc/rc.conf/ ban kellene. A poen, hogy nincs ilyen, pedig kerestem erosen.
Kezdetben csak belepesnel szivatott, de most mar a Firefoxban is szopas van.#pacman -Sy sddm sddm-kcm
ezt nem engedte eddig lecserelnibocs az irasert
-
Istju
senior tag
Köszi az összefoglalót. Telepítettem kíváncsiságból a full kde -et ezzel a plasmával.
Véleményeim:
- full, teljesen komplett DE
- átlátható, letisztult magyar felület
- kellemes áttűnések effektek
- méretéhez képest viszonylag gyors
- sddm -et én már régóta használom FrankenWM -hez is, mert kicsi gyors , áttekinthető
- kislányomnak bejön a Krumplibácsi:-)
- nálam tearing mentesen fut
- nekem hétköznapi munkára túl összetett, túl klikkelgetős alapból ( ezért maradok a tilingnél inkább)
- windowsról áttérőknek kifejezetten ajánlom.Másodlagos DM -nek, meghagyom ezt a DE -t, ha asszony használja a gépem, neki jó lesz.
Sokat fejlődött a KDE gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged