- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Egyébként az elején én is tartottam ettől. De később szívesen próbáltam ki mást is és valóban az apt a leggyengébb. A pacman már jobb, azt a pár kapcsolót könnyű megjegyezni mert logikus, de ott a pamac vagy octopi. Az rpm sem bonyolult, főleg mert van yum és yumex. Az urpmi már többet kíván viszont többet is ad, ott van az rpmdrake. Őt szeretem a legjobban, de most nem használok Mandriva forkot. A zypper sem ördögtől való, kb fél óra alatt meg lehet tanulni. Szóval a csomagkezeléstől nem kell tartani és szerintem is az apt/deb világ a leggyengébb a synapticcal együtt, az ilyen olyan szoftverközpontokról meg ne is beszéljünk...
-
5-6 kapcsolót? Észre se vettem, hogy kapcsolókkal múkodik a Manjaro!
Amit már ismersz, azzal nincs bajod, de ha neked nehézkes!? Minap a lépcsőn vánszorgó bácsi mondta, milyen nehézkes már neki felbattyogni.
Pedig nem is nehézkes felmenni, csak neki az!
Nekem meg úszni qrvára nehézkes.Meg régebben UTM rendszerben összeállítani egy gyakorlat térképkészletét a Gauss-Krüger leváltása után.
Meló után este szerinted kb. hány apt-get parancsot használok, mert én Linux nokedli vagyok, nem guru!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest