Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Azt hittem, hogy ez egyedi. Tegnap a segítségetekkel dd-vel írtam meg a telepítőt és úgy tettem fel. FF és Chrome alatt is fagyott a x.org majd újraindítás után gyakorlatilag egyre gyorsabban már magától esett szét. Ugyan ez volt Ubuntu 14.04 alatt, ha emlékeztek, ezért beszéltetek rá a Manjaróra.
Eddig a böngészőre gyanakodtam, de ki van zárva, hogy az lenne a gyökérok. A Manjaro nálam kiesett, többet nem próbálkozom vele, főleg, hogy mindenképpen frissíteni kell, különben egy alkalmazást sem enged telepíteni. Még megpróbálom az Antergost és ha nem működik rendesen, akkor én befejeztem a Linux-szal való szórakozást. Meg kell állapítsam, nem való desktopra.
Nem kicsit vagyok most mérges. A Manjaro eszméletlenül jó volt a frissítéseg, egy röccenés nélkül. Erre tönkretették. Attól tartok, hogy ez kernel szintű probléma lehet, így az Antergos is ki fog fekündi, hiszen az is naprakész disztró. :s Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás, de stabil rendszerre szükségem van, a bánat fog hetente installálgatni.Ezt nem hiszem el!!! : Antergos 2014.05.14RC - 64bits - This is a Release Candidate. Stable images will be available soon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB