Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
jimmy399
üzenetére
100 megás EFI partíciónak elégnek kéne lennie, volt, hogy nekem is akkorán voltak a Win10 indítófájlai és az Arch kernele, initramfs-e, fallback initramfs-e, és még hely is maradt rajta valamennyi. Egyébként át lehetne méretezni, vagy egy másik FAT32 partíciót létrehozni a többi mögé, kicsit kéne csak az Archon szerkesztgetni hozzá, de a Windows garantáltan nem bootolna, persze lehet meg lehetne javítani Windows telepítőből indított javítókonzollal, de nem biztosan. De maradhat így is, hogy a fallbacket letiltottad, nekem még 5 év archozás során egyszer se volt rá szükségem, hogy fallbacket bootoljak be.
Egyébként megint itt jön, amit mondtam. Hogy egy telepítő ne döntse el az ember helyett, hogy neki mekkora EFI partíció kell, mert 640 KB meg 100 mega mindenkinek elégnek kéne lennie. Pont ezért nincs az Archnak telepítője, hogy ne hozzanak meg a user helyett ilyen kontár döntéseket, hanem az ember a saját rendszerét építhesse. Nem azért nincs a telepítő, hogy a kezdőket tartsák távol, meg szopassák a konzolban parancsok begépelésével, meg Wiki-ben írt litániákkal és technoblablával, és magukat elitistának tüntessék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB