- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én ezért nem vettem AMD-s laptopot magán használatra (sem). Régebben, de az elmúlt időkben is a sok linuxos topicba olvasgatva továbbra is sokkal több probléma van az AMD-s GPU-kkal, mint az Intel-ekkel. Amúgy én hogy írtad megnéztem a Fedorát, illetve terveztem, aztán elkedztem olvasgatni mit, merre, hogyan, és rögtön le is tettem róla, hogy ugyanazt kialakítsam rajta, mint Arch-on, mert Fedora-n is jó sok korlátba ütköznék, mint Debian esetében.
Egyébként csak hogy Arch mennyire nem való munkára. Ugye ez otthoni magánhasználatra van ez az Arch + Openbox. Ehhez képest most ezen home office-olok probléma nélkül: OpenVPN, VNC, Telegram, Teamviewer, Zoom. Közben avi-t dekódolok mkv-be AC3-as kódolással, de volt hogy közben konvertáltam szintén parancsosors progival SACD-t nagyfelbontású FLAC-re. Semmi bajom nincs. Egyszer összeállítottam, és működik rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB