Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Hold
őstag
nem lehet 2 véleményt mondani ?
-
neduddgi
aktív tag
Ezt nem nagyon értem... Tuniillik attól függetlenül, hogy 2x mit adtak a kezedbe, neked 3 évre szól feléjük a garanciád a számlád alapján. Az, hogy ők ezt tovább tudják-e hárítani, / merthogy csak csökkentett áron vásároltak a gyártótól, ui a gyártó 1 éves garival olcsóbban ad, mint 3 évessél, akkor is ha az üzlet ugyanazon az áron adja tovább, az már az őkockázatuk, neked ahhoz semmi közöd. :(
-
Hold
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
sajnos pont azt a szériát nem ismerem..
nekem abitból kd7-e volt
na az még egy unszimpi lap -
Hold
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
van egy olyan érzésem mint Benny Hill Showban
Használt rossz cuccokat megjavítanak és eladják újként aztán jöhet a körforgás.. használtért használt stb.. egyre kevesebb esélyed lesz jó cuccot látni -
Hold
őstag
kérdés az .. ha vállalnak egy összeszerelést csak adjam a pént és tünjek el gyorsan ne is lássanak akkor szétszerelés is vele járna nem ? na majd elolvasom azt a papírt alaposan.. egy Biztos amennyire megbízható volt az Aqua régen, romlik a szinvonala
-
Hold
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
elötte MSI volt benne azzal sem volt semmi gond..
Asus szerintem nagyon jó márka ajánlom mindenkinek.. én pont kifogtam egy könnyen lebénulót -
Hold
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
erre ő sem tud válaszolni.. árban ugyan annyi volt az 1 év garos is meg a 3éves is
kiváncsi leszek a papírommal mit fogok kezdeni 1év 1 napon -
Hold
őstag
bocs fiuk de nem ment gyorsabban
-
Hold
őstag
Olvastam egy hasonló esetet a Bluefishról most én is mesélek egy másikat az Aqua-ról..
Jártam ott Decemberben és vettem egy alaplapot Asus A7N8X 3 év garanciával
a gépet ők rakták össze az én hozott alapanygaimból.. szinte minden új volt..
egyik este lekapcsolom a gépem és szundi.. reggel bekapcsolom a gépet nem indul.. gyorsan telefonhoz nyúlok mondom megkérdezem mi lehet..
azt mondják vigyembe a gépet kipróbálják.. becaflattam a város másik feléről, kipróbálja és azt mondja az alaplap valószinüleg gyanús.. ahhoz hogy kipróbálják vegyem ki az alaplapot otthon.. Mondtam nekik hogy ők rakták össze.. jó jó de nekik szétszerelésre nincs idejük.. nagyon mérges lettem kértem egy csavarhúzót és szétszedtem a gépet.. addigra 3an álltak mögöttem nem túl rózsás hangulatban.... odaadtam nagynehezen az alaplapot.. eltünt 15 percre.. mondanom sem kell 1 szervizes eladó volt össz vissz.. azt mondja hibás és kicserélik de csak 1 év garos alaplapjuk van.. persze ugrott a 2 év gar és kb 3 órás gépszerelés várakozás idegeskedés.. mögöttem 10 ember várakozott kb és még én voltam a hibás..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest