- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #14124 üzenetére
No, hát megvan a gyereknek 1 hete a készülék. Facebook, messenger nincs és erősen reménykedem, hogy hátha bezár az az intézmény, mire szüksége lenne rá.
Vibere van, hogy a barátnőivel és velünk tudjon chatelni ha szükséges. Illetve van zene alkalmazás rá. Nagyjából ezzel kell beérnie. Játék sincs raja.
Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de nem nyomkodja órákig. Néha kézbe veszi, megnézi jött-e valami, majd megy játszani, de nem jellemző, hogy akár fél órát is nyomkodná. Használni azért használja, megdöbbentő milyen kreatívan természetes már nekik a használata. -
kisza25
félisten
válasz
gyerek koromban 4 órás vhs kazetta volt tele tom és jerryvel, amit rongyá néztem, meg még 2 kazetta miki meg donald és itt vagyok, élek. Persze valamilyen szinten korlátozni kell a dolgokat, de nehéz megmondani hol a határ
Sokat legózunk, játszunk tűzoltósat, rendőröset, mostanában már katonásat is (ez most jött nem tudom honnan) olvasunk, rajzolunk kiakózunk... de olyan jó amikor van egy 30 perc nyugi, mert mesét néz -
Real_Necro
veterán
válasz
A fiamnál még jobban korlátoztuk, de a lányomnál már kevésbé a tv nézést. Szeretnek mesét nézni, de nem dühöngenek, ha kikapcsoljuk.
Nem észleltünk beszippantást, idő után inkább játszanak valamivel és ott hagyják a tv-t. Sőt, ha nem kapcsolok, nem hiányolják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest