Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Stylewars_kp #14124 üzenetére
No, hát megvan a gyereknek 1 hete a készülék. Facebook, messenger nincs és erősen reménykedem, hogy hátha bezár az az intézmény, mire szüksége lenne rá.
Vibere van, hogy a barátnőivel és velünk tudjon chatelni ha szükséges. Illetve van zene alkalmazás rá. Nagyjából ezzel kell beérnie. Játék sincs raja.
Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de nem nyomkodja órákig. Néha kézbe veszi, megnézi jött-e valami, majd megy játszani, de nem jellemző, hogy akár fél órát is nyomkodná. Használni azért használja, megdöbbentő milyen kreatívan természetes már nekik a használata.-
-
kisza25
félisten
gyerek koromban 4 órás vhs kazetta volt tele tom és jerryvel, amit rongyá néztem, meg még 2 kazetta miki meg donald és itt vagyok, élek. Persze valamilyen szinten korlátozni kell a dolgokat, de nehéz megmondani hol a határ
Sokat legózunk, játszunk tűzoltósat, rendőröset, mostanában már katonásat is (ez most jött nem tudom honnan) olvasunk, rajzolunk kiakózunk... de olyan jó amikor van egy 30 perc nyugi, mert mesét néz[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Real_Necro
veterán
A fiamnál még jobban korlátoztuk, de a lányomnál már kevésbé a tv nézést. Szeretnek mesét nézni, de nem dühöngenek, ha kikapcsoljuk.
Nem észleltünk beszippantást, idő után inkább játszanak valamivel és ott hagyják a tv-t. Sőt, ha nem kapcsolok, nem hiányolják.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest