- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nem akartam új topicot nyitni. Ma ezt találtam az Aproneten:
Geforce Fx 5500- as videokártya 128 Mb 128 bites rammal eladó. Még garanciális. Far Cray 1024x768- ban high beállításokkal nem szaggat. Jó tuningpotenciál! ! !
Érted??? FAR CRY egy FX5500-on 1024*768-ban HIGH-on szaggatás nélkül megy. Jah persze, lehet hogy csak a Főmenüig jutott emberünk. Az alatt tényleg milyen szépen megy a 3D grafika a háttérben! Még fullon is! -
Yutani
nagyúr
Egy kis up:
Pénteken este elmentem egy CU Celeron prociért, amit az Aproneten hirdettek. A hirdetésben hibátlan állapot szerepel.
A proci magját megnézve két sarok is le volt törve kisebb mértékben, így nem is vettem át. Most böngészve a hirdetéseket, az érintett még mindig kint van, persze hibátlan állapotot jelezve, hiába mondtam el a srácnak, mi a helyzet. Pedig úgy nézett ki, mint aki megérti és tudomásul veszi a dolgot.
Na mindegy, ilyenek az emberek. -
Yutani
nagyúr
Na jah, az a Slot-A Athlon szépen bekerült a gyűjteményembe...
Eddig egyszer vettem szart, egy 133MHz 128MB-os ramot, ami még 100MHz-en sem ment hibátlanul, de a gyerek visszavette. Úgyhogy nem fizettem rá.
Általában arra fizetek rá, hogy drágán vsárolok és olcsón adok el. Igazi üzletember vagyok, bazzzzzz... -
Yutani
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #8 üzenetére
Többen vagyunk itt, akik itt is hírdetnek, a HWSW-n is, és az Aproneten is. Szerintem az itteni fórumtársakban meg lehet bízni, legalábbis nekem eddig jó tapasztaltaim vannak.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #5 üzenetére
Ma találkoztam Sefterrel, normális arc, nem hinném, hogy átverne.
-
Yutani
nagyúr
Nézem az imént az Apronetet, és a következő hírdetés került a szemem elé:
Hy all! A neten különbözö egyének használt, NEM müködö alkatkrészeket vesznek potom összegekért melyeken küldésrelmi nyom nem látható. Ezeket aztán hamis garanciával több ezer forintos áron eladják. Arra kérek mindnekit hogy NE adjon el ilyen termékeket inkább tartsa meg emlékbe mert ez neked 1- 2 ezer forint de más 10 Ezreket bukik! ! Kérlek benneteket jol gondoljátok meg, ugyanis ezek a termékek NEM JAVITHATÓK! Akkor vajon miért vezsik meg? Üdv; egy poruljárt
Ez nagyon elgondolkodtatott, mert valóban furcsa, hogy elég sűrűn keresnek a fentiekben leírt alkatrészeket.
Szóval, érdemes vigyázni, csak próbával vásárolni!
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPhone-t használók OFF topikja
- Próba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest