Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés, hátha tudtok segíteni.
Adott egy official Google certifed-os Android TV OS-t futtató Smart TV box. Android TV-s google play áruházból letölthető az Apple TV+ app, ami remekül működik is, egyetlen probléma, hogy nincs hangja a lejátszott tartalmaknak.
Kutatva a neten külföldi fórumokban, nem vagyok egyedül, ugyanakkor eddig egyetlen megoldást találtam , miszerint az Android TV , hang beállításai között ki kell kapcsolni, hogy a Sorround hangzást automatikusan ismerje fel az OS. Sajnos, nálam ez nem vált be , ki van kapcsolva, de hang az nincs.
Esetleg a fórumtársak közül találkozott valaki hasonló problémával? Talált rá megoldást?Vagy engedjem el... (szerencsére, iPad-hez kapott 3 havi ingyen lehetősséggel nézném, nem fizettem elő rá)
KÖszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest