Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Huh, jó kis hozzászólás :)
Menjünk sorban:
1. Kérdezed, hogy minden lejátszóban megy-e: igen, mind az asztali mind pedig a számítógépes lejátszókon megy. Két asztali és három számítógépes lejátszóban próbáltuk. Mindegyiken nagyon darabos és rossz minőségű a kép.
2. A DVD egy írt lemezen van, eredeti nincs, mivel ez egy kirándulás dokumentációja amit a szervező cég készített és írt meg a résztvevőknek akik megvették.
3. Darabos a kép, ha nehezen lejátszható: erre gondoltam én is, ezért aztán úgyis megpróbáltam, hogy legrabbeltem a DVD-t és HDDről játszottam le. Úgy is fos volt a minőség.
4. A tulaj megesküdött és én hiszek neki, hogy látta ezt a DVD példányt ''lejátszódni'' jó minőségben. Igaz az még Új-Zélandon volt ahol az egész dolog történt.
Én 99%-ban biztos vagyok benne, hogy az a gond, hogy APPLE gépen lett írva és ezt nem viszi akármi.
Ha vki tudna segíteni még jó lenne. Thx.
Aktív témák
- Samsung A06 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi