Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Huh, jó kis hozzászólás :)
Menjünk sorban:
1. Kérdezed, hogy minden lejátszóban megy-e: igen, mind az asztali mind pedig a számítógépes lejátszókon megy. Két asztali és három számítógépes lejátszóban próbáltuk. Mindegyiken nagyon darabos és rossz minőségű a kép.
2. A DVD egy írt lemezen van, eredeti nincs, mivel ez egy kirándulás dokumentációja amit a szervező cég készített és írt meg a résztvevőknek akik megvették.
3. Darabos a kép, ha nehezen lejátszható: erre gondoltam én is, ezért aztán úgyis megpróbáltam, hogy legrabbeltem a DVD-t és HDDről játszottam le. Úgy is fos volt a minőség.
4. A tulaj megesküdött és én hiszek neki, hogy látta ezt a DVD példányt ''lejátszódni'' jó minőségben. Igaz az még Új-Zélandon volt ahol az egész dolog történt.
Én 99%-ban biztos vagyok benne, hogy az a gond, hogy APPLE gépen lett írva és ezt nem viszi akármi.
Ha vki tudna segíteni még jó lenne. Thx.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest