- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
"Ettől még lehet böngészni, messengert használni, spotifyt hallgatni és iphone képeket retusálni inteles gépekkel is nem? A felhasználók 90%-a erre használja leginkább."
Lehet, de azt azért az átlag felhasználó is észreveszi, hogy csak mondjuk 3 naponta kell tölteni, és hogy sokkal halkabb. Persze ha mostanában vett valaki gépet, akkor még nem kell rohanni az újért a boltba.
-
jegesib
aktív tag
2020-as nagyobbik 10th gen inteles 13-as prót vettem cirka fél éve, és szkeptikus voltam magamban az M1-el kapcsoltban, keresvén a gyengepontokat. Nyilván lehet még használni a régebbi gépeket, mint eddig is, én sem fogom eladni ezt jópár évig, már ha a supportot megtartják (remélem), de ettől még a teljesítményt el kell ismerni, pláne ha mellé teszem az akku időket is, illetve h gyakorlatilag az air tudja azt amit az enyém, cirka fél áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged