- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
"Ettől még lehet böngészni, messengert használni, spotifyt hallgatni és iphone képeket retusálni inteles gépekkel is nem? A felhasználók 90%-a erre használja leginkább."
Lehet, de azt azért az átlag felhasználó is észreveszi, hogy csak mondjuk 3 naponta kell tölteni, és hogy sokkal halkabb. Persze ha mostanában vett valaki gépet, akkor még nem kell rohanni az újért a boltba.
-
jegesib
aktív tag
2020-as nagyobbik 10th gen inteles 13-as prót vettem cirka fél éve, és szkeptikus voltam magamban az M1-el kapcsoltban, keresvén a gyengepontokat. Nyilván lehet még használni a régebbi gépeket, mint eddig is, én sem fogom eladni ezt jópár évig, már ha a supportot megtartják (remélem), de ettől még a teljesítményt el kell ismerni, pláne ha mellé teszem az akku időket is, illetve h gyakorlatilag az air tudja azt amit az enyém, cirka fél áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- MacBook Pro 15' 2013 i7 16GB RAM, 500GB SSD Garancia 2026.02.14
- MInt az új !! MacBook Air Retina CTO 13" M2 / 16 GB RAM / 512 SSD / Midnight / Akku 100 %
- WWAN 4G LTE bővítő kártyák