- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95 #32713 üzenetére
Majd csak javítják...
Viszont az érdekes, hogy a rengeteg hiba ellenére, a Windows-zal szemben legtöbben még mindig jóval megbízhatóbbnak tartják az OS X-et. Őszintén szólva (ahogy én látom) a gyakorlat nem ezt mutatja. Vagy csak divat a Windows-t szidni és kész? A cégnél csak W7 rendszerek vannak, valamennyi különösebb gond nélkül üzemel, atom stabilak, munkatársaim szépen termelnek velük. Én meg minden frissítés után stresszelek, hogy mi nem működik majd, illetve ha megunom a hátterem, egyáltalán elindul-e a rendszer... Vagy túl sokat várok? Nem tudom.
Minap nézegettem az új Mac-eket. Mivel az Office nálunk meglehetősen kritikus tényező és az új verzió elég jó lett, így a következő is Mac lesz (sanszos). 15-ös gépet mennyivel kényelmetlenebb hurcolni? Ölben lehet vele dolgozni? A 13-as baromi kényelmes, de ha 4-magot és izmos VGA-t akarok, akkor csak a 15-ös jöhet szóba. Környéken senkinek nincs, APR-ben pedig nem nagyon lehet lekapni és jönni-menni vele, vagy ölben gépelni 10 percet. Ha csak hurcolászós gép kellene, inkább vennék Airt, még a gyengébb kijelző ellenére is. A retinás MacBook egyelőre elég harmatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- leslieke farmerzsebe
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- ÚJ Dell Vostro 3530 - 15.6" IPS 120Hz / i5-1335U / 8-16Gb DDR4 / PCIe 4.0 / HUN backlit / GARANCIA
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel
- Újszerű! SBOX LCD-L01 asztali laptop tartó konzol
- Újszerű HP Elitebook Magyar Laptop 14"FullHD Ryzen 3 Pro 8GB DDR4 1TB SSD Erős Akku!
- ASUS ROG STRIX Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD +500GB RTX 2060 6GB Dobozában