- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Kinek mi a fontos. Én azért akarok 15pm-ről 17pm-re váltani, mert sokat használok közeli zoomot, és most mindkét "végéről" javult a helyzet, mert a 2x-es feldolgozás jobb lett, még ha a lencse maradt is, 5x-ről meg lejöttek 4x-re, így kisebb lett a kb használhatatlan táv, mert 2x fölött már szar képe van a főkamerának. Igaz még agyalok, mert ez a 4x is sok, 3.5-3.7 lenne az igazi. Ezen felül eszembe nem lenne váltani, mindenben megfelel a 15pm, de még a korábbi 13pm is jó lenne, arról is kamera miatt váltottam. Sőt, a notch nekem jobban bejött mint a DI, a fényes keret szintén, szóval van amiben még "jobb" is volt a 13pm. Neki meg más a fontos, ahogy írta: az Air meg egy ékszer és egy technikai bravúr.
-
joey04
titán
kinyitva. hát dupla hely van és csak 2 körömnyi kamerával van több, meg a telep nagyobb, dupla annyi helyen. mit szólsz akkor a magic v5-höz? abban jobb kamerák vannak és nagyobb telep mint a foldban. és egy gondolattal vékonyabb is.

fogásra meg kényelemre jobb az air sokkal mint a sima meg a pro, tudom, hogy neked nem megy át, de ez sokkal kényelmesebb cucc, csak cserébe túl sok a kompromisszum. kompakt meg nem is akart lenni.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Ez már egyéni. nekem az alsóbb zoomtartomány nagyon fontos, rengeteget használom, és az air csak 2x-ig jó, és odáig sem annyira mint a pro. arról nem is beszélve, hogy kell az uw. És ez csak a kamera. a többi baját nem is néztem. nekem biztos nem kéne air.

valamint nekem kis kezem van. kávától függetlenül már nagyon-nagyon rég elhagytuk azt a méretet, amit egy kézzel, fogásváltás nélkül, kényelmesen, biztosan tudok kezelni. Akkor meg viszont legyen jó nagy, mert jobb rajta mindent csinálni, meg nagyobb telep mehet bele.
-
joey04
titán
hááát. nappal még van előnye, de este kb. 0, és ami meglepő, hogy se 4x-en, se 8x-en. [link]
Nekem amiért tetszik az új rendszer, hogy a 2x már észrevehetően jobb, mint a régin, pedig eddig sem volt rossz, és hogy 4x-nél van a telefotó. Mert engem pont nem érdekel ez a hatalmas zoom. 1-5 között legyen jó. Ezért kéne 2 telefotó kamera, vagy egy, de akkor nagyobb szenzorral és 3.5-3.7 között. Többi gyártó (kivéve pixel) így is csinálja.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
nem bizony. de ezt már írtam. szerintem rossz koncepció, mert manapság nagyon fontos az embereknek az üzemidő és a kamera. és ezekben hoz áldozatot. persze nem mindenkinek, de ez egy szűk réteg. szóval szerintem az air, a moto air, a galaxy edge meg a többi nem lesznek hosszabb távon sikeresek, ilyen kompromisszumokkal. de szépek. bár szerinted nem.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
joey04
titán
akkor béna vagyok ez van.

-
joey04
titán
én azért használok tokot, mert kicsúszna a kezemből nélküle minden telefon. kis kezem van.
-
joey04
titán
A bill szarabb, de nem lassú, hanem az ékezetes cuccokat szabták el, szerintem ezt vissza fogják állítani. A többiben se nem jobb, se nem rosszabb. Elsőre azért tűnt gyorsabbnak, mert pár animáció gyorsabb (ami érdekes, mert pár helyen meg lassabb), de valójában fürgeségben sincs se gyorsulás, se lassulás. üzemidőben sem érzek se pozitív, se negatív változást. Az első 2-3 órában tekert, akkor merült, azóta semmi. Kinézet meg olyan, hogy be lett harangozva, hogy mekkora váltás lesz, fostam is, hogy olyan szar lesz évekig mint az ios 7 idejében, de lényegében szerintem ez nem egy ekkora változás. Van ami jobb, van ami szarabb, pl lóbaszó gombok, elnyújtott kapcsolók de igazából olyan meh az egész. Nem tartom szar update-nek, de jónak sem. Máshol már írtam: ha egy szóval kéne jellemeznem: fölösleges. 15 pm amúgy.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Az üzemidő a tesztek szerint nem olyan rossz, de nekem is kevés lenne. A kamera meg a pro-ban sem elég jó, hát még itt. Vagyis az az egy ami van az jó, de ez ma már nagyon nagyon kevés. Biztos nem venném.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest