Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Nekem ez az első iPhone-om. Eddig mindig Samsung S szériám volt, de most valahogy kicsit belassultak fejlesztés terén, vagy én untam már… Szóval gondoltam, kipróbálom, mit tud az Apple-világa.
Ami nagyon bejön: a kamera brutál jó, az üzemidő is meglepően erős, és a Face ID kényelmesebb, mint gondoltam. Meg van még pár kényelmes funkció ami jobban kézre áll mint androidon.
Viszont az ios nekem még mindig kicsit “keszekusza”. A billentyűzet Samsung után elég gyengének érződik (beillesztés, AI, billentyű bezárása… ezek mind hiányoznak), a fájlkezelés is jóval egyszerűbb/korlátozottabb, és az értesítések kezelése szerintem lehetne átgondoltabb.
Ettől függetlenül nem bántam meg… jó váltani és kipróbálni. Most lett hozzá Apple Watch-om is, és még gondolkodom egy MacBookon is, valószínűleg valami M1-es vonalon, mert alapból inkább Windows-párti vagyok, de kíváncsi vagyok, mennyire működnek jól együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest