- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Navaren #1770 üzenetére
Nekem a 15 PM az első telefonom egyszer volt melegedés gondom gyorsabban is merült rájøttem a Facebook volt az oka újra telepítettem és jó lett más nem oldotta meg. Melegedni ezen kívül töltés közben melegszik kB 70% langyos a telefon 25Wos töltővel töltve. Ja igen még egy dolog eszembe jutott 4k filmszerűben szoktam néha videózni ott is tud kicsit melegedni, meg nagy mennyiségű adat letöltésekor, ahol az nvme ssd terhelve van.
Az indokolatlan jelkódba én is belefutottam nem tudom mi az oka, de mivel ez az első ilyen telefonom nem tudom másikon, hogy működik. Amit észre vettem, ha fogom a szemébe és basztatom utána mindenképp jelkódot kér, de mintha más szituációkban is előfordulna, hogy nem is próbálkozik arc olvasàssal.
Fekvő álló helyzetes cucc szintén előfordul.
Ugyanakkor eddig ezzel a 17.2.1el működik a legjobban a.1 mintha egy sebesség fröccsöt adott volna a készüléknek. -
joey04
titán
válasz
Navaren #1770 üzenetére
Elhiszem, de valahol természetes, hogy az erősebb vas jobban melegszik, ha kinyomod a szemét, mert droidos mezőnyben is így van. Itt az a fura, hogy töltés elején pl. jobban melegszik neked, ami nálam éppen az ellenkezője: a 13 jobban melegedett töltés közben (is). Meg amit írtak, hogy a kinti hidegben is langyos lesz a telefon. Nem tudom mi lehet ez, de tuti nem normális. Plusz nálam app kilépegetés sincs, kódot sem kér az indokoltnál gyakrabban face id helyett, forgatásnál sem kuszálódik össze a felület és bt is jó. Üzemidő meg pont olyan, amilyen a 13 volt kezdéskor. Ami ha azt veszem visszalépés, mert ebben nagyobb a telep. Nekem továbbra is a DI a nagy visszalépés, meg az antenna érezhetően rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest