Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy94
tag
Mert jelenleg úgy látom bőven ki tudná váltani nálam a MacBook-ot, sőt az iOS miatt kicsit jobban ki is tudnám használni, a mostanit nem magamnak vásároltam
De a vékonysága miatt se biztosítás, se tok nélkül nem merném venni (már az M1-esek is szépen hajladoztak) és újra kiadni 900K-t most nem feltétlen szeretnékSzerk: Igen, az ide Air-t kb felesleges volt bemutatni, főleg annyiért.
-
Zozzy94
tag
Szerintem zseniális cucc, június 7-én vásároltam, szintén a Magic Keyboard-dal + Pencil Pro-val, ja és mivel már túl vékony ezért biztosítás nélkül nem is mertem volna már megvenni, de abszolút nem bántam meg.
A Keyboard-nál van bőven előrelépés, a tapipad bőven jó méretű. Kijelzőben nem számítottam ennyire jóra, na meg üzemidőben...az M1-hez képest ott is masszívan előrébb léptek. Melegedés sokkal szolidabb, sebesség különbség érződik.
Egyelőre - nekem - jobb választásnak tűnik mint a MacBook, bátran merem ajánlaniBárcsak 2-t is tudnék vásárolni....de ez Magyarország
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest