Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Persze. Vhol fizetni is kell érte, de a többség általában odaadja anélkül is.Szóljatok a dokinak, hogy kértek, és az UH-zás közben kiválasztja a legjobb pózt, és már kész is a fényképecske.
-
Bernardo20
őstag
az UH-n lehet kérni fényképet?
-
Bernardo20
őstag
pénteken reggel megyünk UH-ra!!
pénteken reggel megyünk UH-ra!! -
jeges
senior tag
''az első három hónapban állandóan a röhögés és a pityergés-ok-nélkül szélsőségei közt ingadoztam Nem marad ez így''
nem bizony, a szülés előtti két hétben, és utána vagy egy hónapig még rosszabb lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

úgyhogy bernardo: fel a fejjel!
#293: ''segit tudatositani a gondolatot!'' - nos, előre szólok: nem, nem segít. nekem a születés utáni 2-3. hónapra sikerült.
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
köszönjük szépen!
Igen, nagyon tombolnak! Ő is a sirás és a nevetés,pörgés állapotai között ingázik..egyik pillanatban még nevet aztán a következőben már minden baj..
Bent szeretnék lenni a szülésen is, természetesen a jövő heti Uh-n is!! nagy élmény lesz és segit tudatositani a gondolatot!!
-
Bernardo20
őstag
Szia!!
Örülök,hogy nálatok is minden rendben megy!!!
Úgy tervezzük,hogy jövő hét pénteken megyünk ultrahangra és már nagyon-nagyon várom,hogy én is megláthassam a KICSIT!!
Az érzés az fantasztikus,csak még nem érzem teljesen magaménak a gondolatot(tudatot).
Most már kezdem megszokni a változásait és igyekszem segétkezni amiben csak tudok.
Bár tényleg néha nagyon nehéz.
''Pocaklakó''
ez nagyon édes!!
a kórház kérdés kissé változó illetve bonyolult. A Csengery utcába jártunk,de a főorvos(aki mindkettőnknek nagyon szimpatikus) sajos elfoglalt..mindig csak a helyettesei fogadtak. Akik meg...no mindegy.
Kedvesem gödőllői igy egy ahoz közeli kórházba jár.(én még nem voltam ott,mert csak a múlt héten volt először),szerencsére meg van elégedve! Majd megirom a pontos nevet.
olyan jó ezekről irni..
-
nyávogi
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Mindenekelőtt gratulálok

Örülök, hogy a kedvesed már túlvan a rosszullétek keményebbjén. Ne csodálkozz, hogy hirtelen Hangulatember lett, ilyenkor tombolnak a hormonok ezerrel. Még jól emlékszem a saját terhességemre, az első három hónapban állandóan a röhögés és a pityergés-ok-nélkül szélsőségei közt ingadoztam
Nem marad ez így
Az uh-ra meg ha teheted, mindenképp menj be, én a saját Kedvesem arcán olvastam le, mekkora élmény látni a közös kis 'kőcöt
A 4d-s is jó, ha nem a 30. hét után mentek.
Iceage neked, nektek is gratula
-
iCeAgE
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Szia!
Nálunk is hasonlóan alakulnak a dolgok. A reggeli rosszullét még megvan, de az már elviselhető. Mi már voltunk UH-on, 12 het (1nap), CRL: 47mm. Ilyenkor már láthatóak a végtagok, de még a neme nem. Majd a következőn!
Az elsőnél (Ő már több, mint két éves) ebben az időszakban még én sem ''fogtam fel'' teljesen, hogy mi is történik, de amint a kezedbe fogod (remélem bent leszel a szülésnél, mert csodálatos élmény), meg fog változni az életed (jó irányban). Mondhatnám úgy is, hogy értelmet nyer az életed.
Tudni fogod mit jelent az a szó hogy felelőség. Az első időkben egyeseknek ''kellemetlen'' lehet a sok sírás, viszont a kicsi csak így tudja jelezni ha bármi gondja-baja van.
Később, mikor szalad eléd és kiabálja, hogy ''Apu, Apu'', annál viszont nincs jobb érzés a világon. Hu, egy picit előre szaladtam az időben, most még nem tartunk ott.
Jelenleg arra figyelj, hogy a Kedvesed nyugodt körülmények között éljen, ha úgy érzi pihennie kell, akkor pihenjen, egyen mindenféle finomságot amit megKÍVÁN, mert arra szüksége van a szervezetének. (gyümölcs, vörös hús, zöldség stb.) Neki most erre kell figyelnie a legjobban, mert most formálódik benne egy ÚJ ÉLET! Ennél nem lehet semmi sem fontosabb! Ne érje semmilyen ütés, ne eröltesse meg magát, csak magára ill. a ''Pocaklakóra'' figyeljen!
Neked tolerálnod kell ezeket az említett változásokat és segítened amiben csak tudod.
Melyik korházba jártok a vizsgálatokra? -
Bernardo20
őstag
már nagyon régen jártam itt,gondoltam bekukkantok hátha irt valaki valami szépet!
hogy a kérdésedre válaszoljak: még nem nagyon tudok semmi érdekes újdonsággal szolgálni.Szerencsére minden rendben megy.Angyalkának enyhültek a rosszullétek. Már ''csak'' reggelente hány,de ezek is egyre ritkábban fordulnak elő.
Jól vagyunk.lassan bennem is kez tudatosulni a gondolat. perz majd csak akkor fog igazán ha gömbölyű lesz a hasa
egyben nehéz is,hisz nagyon hangulatember lett a terhesség hatására. nem mindig tuom megtalálni vele a közös hangot..teljesen más a szituáció mint régen volt.gyakorlatilag újra meg kell egymást ismernünk
majd a jövő héten megyünk UH-ra.már nagyon várom,hogy meglássam a Kicsit(eddig még nem volt szerencsém hozzá).
köszönjük az érdeklődést!! -
iCeAgE
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Szia!
Mi újság? Hogy vagytok? -
pink75
aktív tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
hajrá!
nekünk május eleje-közepe táján lesz a nagy nap -
iCeAgE
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Utánaolvastam
most lehet 8 hetes kismama a párod. GRATULÁLOK!
Én szeretnélek azért egy kicsit felvidítani. Mi is kb itt járunk és a doki nekünk kb ezt mondta [link]
Remélem nincs nagy baj és inkább a jó jel kategóriába tartozik. -
iCeAgE
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Fejlemények?
Hány hetes? -
Bernardo20
őstag
most bezséltem vele telefonon és azt mondta, hogy most sokkal jobban van. Egész nap pihent és lemondta az összes óráját. Elvileg most ül a nőgyógyásznál..remélem már többet fogunk tudni.
Köszönöm mindenkinek a commenteket!!
-
nemcso
őstag
Ez a 10x-i rosszullét mindenképpen orvost kíván, szóval irány a dokibácsi/néni.
Első gyerekünknél (fiú) nem volt a feleségemnél rosszullét (egy-két alkalmat kivéve, de ez szinte normális ilyenkor), a második porontynál (leány) viszont sűrübben előfordult a terhesség első felében a rosszullét. (a hosszú haj irritálta a kismamát
) -
ladybug
őstag
Nekem sem volt az elsőnél semmi gyomorproblémám. A másodiknál viszont igen. Igaz nem tartott sokáig (az én szememmel nézve)- 2-3 nap - , de hamar lefogytam, és nagyon gyenge voltam.
Ha 3-4 napja tart ez az állapot egy kismamánál, az már infúziós kezelésre ad okot. Mert hangsúlyozom NEM normális és természetes ez. A rosszullét, émelygés még rendben van, de ez a napjában többszöri hányás már nem.
Mod: Bernardo: Orvost mielőbb.
[Szerkesztve] -
iCeAgE
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Szia!
Hasonló cipőben járunk mi is. Nekünk ez lesz a második ''aprónép'', de ez még jobban megviseli a páromat, mint az első. Sajnos Ő is napi 10-20X hány, ami NEM természetes. Ez nem a terheség velejárója és már nem is egészséges.
Van egy jó dokink a Margit kórházban, és Ő azt mondta, hogy talán valami gyomorrontás lehet a háttérben. Erre a kismamák szervezete elég rosszul reagál és mindent kidob magából. (Az időjárás sem túl kedvező. Egyik nap meleg, a következőn meg hűvös.)
Nálunk is fenn áll az infúzió, viszont ez előtt még meg lehet próbálni B6 vitaminnal egy kicsit rendberakni a kismamát. (ez nem gyógyszer, szedheti a kismama. Nekünk is a doki írta fel) -
ladybug
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Az, hogy egy héten 1-2 alkalommal hány, az természetes. De az, hogy 10-szer napjában az nem. A kiszáradás és a legyengülés miatt veszélyes ez. Mindenképpen keressetek meg egy jó orvost, mert ha sokáig fennáll ez az állapot súlyos következményei lehetnek anyára és magzatra nézve is. Könnyen lehet, hogy beutalják pár napra kórházba kivizsgálásra, és kap majd infúziót is. De az nem olyan vészes. (tapasztalatból mondom).
-
Jarod1
veterán
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem még nincs a génjeimben hogy kellene 1-2 gyerek,
pedig már közelítek a 3. X-hez... -
Jarod1
veterán
Gratulálok az újdonsült apukáknak!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Bernardo20
üzenetére
Szerintem menjetek el egy normális orvoshoz, aki hajlandó kivizsgálni! Napi 10 hányás azért már valóban sok...
(Csillapítására gyömbér fogyasztását szokták javasolni egyébként - ha kicsit guglizol, ''terhességi hányás'' címszó alatt rengeteg olvasnivaló van.) -
tildy
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
Teljesen természetes. Az első 1-2 hónap ilyen, kivéve pár szerencsés anyukát.
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen ez biztos is, hogy vele jár..de azért ez már nagyon sok..a reggeli hányás meg egy kis rosszullét elfogadható,de ezek után kezdek aggódni..napi 10hányás..
Köszönjük, remélem minden rendben lesz! -
válasz
Bernardo20
üzenetére
Segíteni sajnos nem tudok ebben, legjobb tudásom szerint ez a terhesség velejárója.
(Akkor megtartjátok a babát? Örülök, h. végül így döntöttetek!!! Sok boldogságot, kevés álmatlan éjszakát
a kicsihez!!!) -
Bernardo20
őstag
Az mennyire természetes,hogy a Kedvesem napjában 10szer hány és nem tud megenni semmit mert minden kijön? Nagyon rosszul érzi magát.
A védőnő elküldte a korházba,de ott csak flegmán annyit mondtak,hogy ez természetes és menjen haza pihenni..tudom,hogy ilyenkor nem nagyon szoktak adni semmi gyógyszert,de nagyon aggódok..és persze,hogy ilyenkor szivok lent pécsen az egyetemen..pedig otthon lennék mellette..
Vannak módszerek amivel esetleg lehet enyhiteni ezen? -
Obi-1
őstag
Ma délelőtt megszületett Gergő babánk. Ezt még beírom ide, aztán bezuhanok az ágyba aludni.
Minden szuperül sikerült!!! -
Bernardo20
őstag
válasz
Angyalka20
üzenetére
Ezt a kellemes meglepetest! Orlulo,hogy regeltel vegra a Ph!-ra!!

miert csak kedden mesz??
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Sok sok boldogságot azoknak a pároknak, ahova nem sokára egy harmadik élet is beköltözik, a babának erőt egésséget, nekünk meg sok-sok képet fel a netre!

Per pillanat kedvesem sem van, de majd megoldom, mindenesetre én meg egy olyan bő 6-7 évet ráérek a témával foglalkozni. Akkor aztán viszont beindul a szapora gyerekáldás, hiszen 3-at szeretnék. 2 kislányt és 1 fiút.
A lányok ennivalóak a fiúk kalandvágyóak meg hát no istenem, tovább viszik a családnevet. 
-
ladybug
őstag
válasz
Angyalka20
üzenetére
Szervusz Anyuka. Légy üdvöz körünkben. A fejleményeket pedig
izgatottan várjuk. -
Angyalka20
újonc
válasz
Bernardo20
üzenetére
Sziasztok!
Itt az ideje bemutatkoznom! Angyalka vagyok, Bernardo menyasszonya.
Majd még együtt tájékoztatunk titeket az örömteli fejleményekről, addig is köszönjük a támogatásotokat és tanácsaitokat!
Kedden megyek doktorbácsihoz, remélem minden rendben lesz!
-
boszizsu
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Én/mi Esztert kisfiúnak vártuk, de nem az lett. Petit kislánynak szerettem volna, de aztán az ultrahang bemutatta, hogy nem az lesz. Hazafelé kissé szomorúan, de azért megbeszéltem a kölökkel, hogy történt már nagyobb katasztrófa a világban, mint hogy valaki kisfiúnak született.

Azóta egészen férfias tulajdonságokat fedezek fel rajta, úgymint szelektív látás, hallás, stb.
-
Bernardo20
őstag
Mar most erzem,hogy jol dontottunk! Bar az agyam meg nem olyan biztos benne,de szvsz ez termeszetes is.

Mindenki akkor vallalja be a babat amikor tudja es ugy erzi,hogy fel tud nevelni egy uj eletet..es megvan hozza a megfelelo parja.en megtalaltam mar 6eve(bar csak 3eve vagyun egyutt) es biztos vagyok benne! Veletlenul esett igy,de mi igenis feleneveljuk es egy szep emberket nevelunk belole!!
Jovo heten megyunk az orvoshoz,mar nagyon varom,hogy mit mond..
Egyebkent a kedvesem azt erzi,mar az eslo perctol fogva, hogy kislany lesz! ez mennyire hiheto? Bar igy lenne, en kislanyt szeretnek!!
-
boszizsu
tag
Nem hát! Én ugyan 22 voltam, mikor Eszti született, 24, mikor Peti, és a fenekünk kilógott a gatyából. Nem is tudom, édesanyáék nélkül hova lettem volna. De van rengeteg ismerősöm, barátom, akik velem egyidősek és még nincs gyerekük. Nem arról van szó, hogy nem akarnak, hanem egyszerűen még nem látják időszerűnek. Sztem ez is jó megoldás meg az is. Ezek a drága manók akkor is az Isten legnagyobb adományai, ha az anyuka 45 éves.

Bár hozzá szoktam tenni, ha valaki karrierfüggővé teszi a gyerekszülést, hogy én ugyan nagyon fiatalon szültem, és a kezdeti munkahelykeresést szívtam mint a torkos borz, mert mindenhol probléma volt, hogy gyerekem van. Ellenben 5-7 év múlva még lazán fiatal leszek, simán előttem az összes karrier lehetőség, viszont a többiek akkor kínlódnak majd a kisgyerekes gondokkal, nekem viszont a lányom is 13, a fiam is 11 éves lesz. Kvázi önállók. (hacsak nem szülök addig még egy fészekalját
)
Bernardo20: A lehető legjobb döntést hoztátok. Ez biztos. Az esküvő valóban elintézhető pár fővel, nem kell hetedhétországra szóló lakodalmat csapni.
Ugyanakkor tartsd szem előtt mindig, hogy ''Az, hogy az ember szereti a gyerekeit, még nem jelenti azt, hogy néha ne akarná kisbaltával felhasogatni őket.''
(by Prokopp Dóra) -
tildy
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
Midnenkire ezt mondják, aki a haviját késleli egy héttel
Mivel az utsó menzestől számítják, hány hetes ababa Szóval lehet az 1-2-3 is
-
válasz
Bernardo20
üzenetére
Majd egy-két év múlva, mikor jön-megy, mondja az okosságokat..., nézz Rá és gondolj vissza. Vajon rosszul döntöttetek? Á, dehogy. Nem fogjátok megbánni, még akkor sem, ha véletlenül esett így.
Én már csak tudom.
Gratulálok, és sok szerencsét! -
Bernardo20
őstag
nekem nem nagyon volt idom gondolkozni rajta
Na jo ez igy nem igaz,mert mar 2 eve beszelgetjuk a kedvesemmel,hogy milyen szep es csodas dolog is..de azert nem volt betervezve..
de tapasztalatbol irom,mindig azok a jo dontesek amiket spontan hoz..persze azert nem volt spontan dontes sot nehez volt...
ahh ossze-vissza irok mindenfelelt..meg mindig nem tudok errol normalisan irni..

-
KrAt
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
Én is sokszor belegondoltam már, milyen lehet apának lenni, és sztem tök jó. Csak én még fiatal vagyok, még tanulok, azt majd utána
Meg még nincs is feleségjelölt 
-
Bernardo20
őstag
Szerintem ezt inkabb az abortusz topicban kellene megbeszelni,mert ennek egy boldog topicnak kell lennie ahol az izgatott apak illetve anyak irjak le az erzeseiket es gondolataikat. Nem itt kell mergeleni,hogy ki erett es hogy ki tudna bevallani a kisbabat!
En mar teljesen megbaratkoztam a gondolattal es mar nagyon varom a pillanatot,hisz oly csodalatos lesz a kezembe tartani. Es tudom,hogy nagyon nehez lesz,de nem felek tole hanem mar most is hihetetlen belso melegseggel tolt el a gondolat es az erzes.
Persze van aki nem tudja vallalni megertem,de akkor ne itt adjatok neki hangot,hisz nem jo ezeket azeket olvasni,hisz ide a boldog apukaknak kell irni!
szerk:bocsi ay ekezetekert,de Tuneziban vagyok es szenvedek az arab billentyuzettel. -
Obi-1
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
16 évesen én csak a gyerekcsinálásra vágytam, de gyerekre tuti nem.

-
ladybug
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Azt hiszik, hogy jó játék? Uramisten.

Kell is morfondírozni, de nem szabad sokáig agyalni. Mert akkor meg nem lesz bátorságod belemenni.
Juj, ne offoljuk szét teljesen a topikot.
-
ladybug
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Hidd el, ha itt lesz az ideje, akkor nem fogsz morfondírozni.
És miért akar egy 15-16 éves lány gyereket?
-
Freddy TNT
őstag
Nem azt mondom, hogy: ''ha majd lesz 1 millió forintom akkor belevágok'' , hanem azt, hogy jelenleg a saját ellátásomat sem tudom teljes mértékben előteremteni. (na jó, a Pc-re sokat költök,de ez nem kér enni tehát mindegy, hogy mikor veszek meg ezt-azt)
Ha lenne egy kedvesem, aki nagyvonalakban beleillik az elképzeléseimbe,valamint lenne valamire való munkám (lehetne most is munkám,de én ettől jobbat akarok) akkor tutira nem molyolnék ilyen kérdéseken.
Mindössze azon vagyok kiakadva mikor 15-16 évesek pattognak, hogy gyereket akarnak, na meg mikor a velem egy idős ismerőseim,akik ugyanúgy nincsenek az anyagiak/társadalmiak/stb-k magaslatán, mint én. -
ladybug
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Ha vki gyereket szeretne, vagy gyermeket vár sosem szabd gondolkodni az anyagiakon. Mert ha ezeken agyalsz, akkor sosem fogod alkalmasnak találni az időpontot a jövetelére, vagy már olyan vén leszel, hogy rizikós lesu egy várandósság. Tudom, Te férfi vagy, de érted, mit akarok mondani?
Amikor összaházasodtunk a Férjemmel, ő 21 volt, én 23. Fősikola utolsó évében járt, én meg már dolgoztam. 2 év múlva estem teherbe, és se saját lakás, se jó anyagi körülményeink nem voltak. Mégis jutott mindig pelenkára. Az anyagiak nem fontosak. Annyira sokadlagos. A szeretet és biztonság a lefontosabb, ha gyermeked születik. Ezeket add meg neki, és akkor boldog, kiegyensúlyozott ember lesz. -
Freddy TNT
őstag
Hááát. én is ezen filózok, hogy az eszem szerint jó lenne már holnap nekiesni az asszonynak,mert egyre nagyobb lesz a korkulönbség.....gyakorlatilag meg sajnos nem érzem azt, hogy a jelenlegi barátnőm jó feleségem lenne,pedig régóta együtt vagyunk....nah meg a piszok anyagiak. Meg aztán fiatal vagyok.....talán át kéne nézni a tengerentúlra meg ilyenek
Van egy-két ismerősöm, akik már nagyon akarnak egy gyereket,de kb úgy állnak társadalmilag mint én.....de ez nem rettenti el őket. Kicsit fejetlennek tatrom ilyenkor őket
-
Bernardo20
őstag
lassan elköszönök egy hétre mert megyek Tuniéziába turnézni a zenekarral,ha ott tudok netezni akkor majd irogatok ide(is).Addig is minden jót!

-
Ritkán van ilyen, de most meg vagyok hatódva.
Ez az egész annyira szép, hogy két fiatal úgy dönt, családot alapít.
Akárhogy is nézük, de az ember az élete során, testileg, 20-25 éve között a legalkalmasabb az élet tovább adására.
A lélek meg hamar beletanul a szülő szerepébe.
Gyakorlat teszi a mestert, nem az elmélet.
Most csak azon kesergek, hogy én magam kifutok az időből. -
Bernardo20
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szerencsére a család mellettünk van, és tanitok klarinéttanárként egyenlőre félállásban és egy pénzügyi közvetitő cégnél is melózok.A kedvesm szintén tanit és elég magas öszöndija van! Mellette leglálisan még seftelgetek a notikkal meg ezzel azzal és azért az kezdetnek nem is rossz. Persze sok munka és sok spórolás,de megéri az áldozat!
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
húú b@zd +
Én áprilisban leszek 22,de a béka segge alól nézek ki fél szemmel,mert se munkám,se semmim. És a hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy felelőséget kéne vállaljak egy gyerekért akár holnaptól,mert az is gondot okoz, hogy miből viszem el a barátnőmet alkalmanként. 
-
Obi-1
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Amit Algieba ír, az teljességgel megvalósítható. Egy esküvőt hétköznap, öt emberrel is meg lehet tartani, akár másnap...
Minden más csak sallang.
-
válasz
Bernardo20
üzenetére
Az esküvő az csak kirakat a rokonság számára. Ezzel ne törődjetek. Ha akarjátok, egy egyszerű eljegyzéssel is erősíthetitek egymáshoz tartozásotokat.
De a legerősebb kötelék már megvan, az új élet.
A bolond szülőkkel szemben meg nem szabad megalázkodni! Tessék csak keményen odaszólni nekik!
A szerelmed meg blazírtan kérdezze meg a kedves anyjától, hogy ''Akkor magadat is kurvának gondolod, amiért megszültél?''
Én legalábbis, amint betöltöttem a 18-at, ha kellett, keményen beszéltem az őseimmel, és ha most is hülyeséggel traktálnak, beszólok nekik. Felnőtt emberek vagytok, legyetek határozottak.
A gyermeketek fel fog nézni rátok, ha azt látja, hogy mindig kiálltok magatokért és érte! -
Obi-1
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Algieba: Nem ismerlek, de remélem nem gondolod komolyan, hogy 29 évesen olyan rosszak az esélyeid. Manapság bőven 30-on túl szül az átlagos nő. Minket meg bajba került kamaszoknak néznek az orvosnál.
Bernardo20: A 4D Ultrahang nem egy nagy kaland, ha nincs felesleges 10 rugód rá. Nálunk feleségem egészségpénztára fizette, így kvázi mindegy volt, mire is ment el.
Mennyi idős vagy egyébként? (20?)
Nálunk 2-3 héten belül érkezik a Gergő gyerek. Mindketten 26 évesek (+11 hónaposak)vagyunk.
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
Az én édesanyám ill.az élettársa nagyon megértőek és segitőkészek voltak(tegnap este mondtuk meg nekik). Mondjuk én nem is vártam mást tőlük,hisz ismerem őket.Egyedül engem félt anyu,hogy még túl kölyök vagyok ehez a feladathoz!!
Az ő szülei viszont mindent el fognak követni,hogy mégjobban megalázzák és hogy k...ának titulálják(mint már sokszor) és ez nagyon fáj,nem is értem,hogy mondhatnak ilyet róla.Persze anyagilag úgy is segiteni fognak,de hogy lelkileg szellemileg mellettünk álljanak az lehetetlen..
A másik kérdés az esküvő,az meg főleg nem volt betervezve MÉG, és még egy szolid esküvő is nagyon sokba kerül!
De ezek mind eltörpülnek a lényeg mellett aki már ott él szerelmem szive alatt! -
válasz
Bernardo20
üzenetére
A szülök néha annyira értelmetlenül kegyetlenek tudnak lenni. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére ismerek nagyon is rugalmas szemléletű, megértő szülőket is. Az enyémek is teljesen szabadszelleműek.
A szerelmed szüleivel egyértelműen közölni kell, hogy az unoka ajándék, és nem biztos, hogy ha vár a lányuk, akkor lett volna gyermeke!
Itt vagyok 29 évesen, és nekem már egyre kevesebb, majdnem nullával egyenlő az esélye annak, hogy gyermeket hozzak a világra!
Sajnos, az ember azt hiszi, hogy mindenre van ideje, és majd eljön az igazi, a legjobb, a nagyszerű lehetőség, de ez nem így van!
Nektek most adott az élet esélyt, és ezt meg kell értetni a szerelmed szüleivel is.
Jaj, hogy néha a felnőtt emberek mennyire gonoszak és ostobák tudnak lenni...mikor annyira felelőségteljesnek és bölcsnek vélik magukat. -
Bernardo20
őstag
Szerencére a csengeri utcában a főorvos -a kedvesem elmondása szerint- nagyon lelkiismeretes és szuper szakember és kedves! Remélem ezzel nem lesz gondunk!
A stressz sajnos elkerülhetetlen lesz,főleg a szüleivel való harcoknál,de mindenképpen vigyázok rá, hogy nem idegeskedje túl magát.
Köszönjük!
Örülök neki,hogy igy döntöttünk és szeretem őket!!! Szóval ez csak jól sülhet el!!
-
válasz
Bernardo20
üzenetére
A legfontosabb, hogy lelkiismeretes nőgyógyászt találjon a kedvesed, és rendszeresen járjon hozzá.
Nagyon fontos, hogy semmi stressz ne érje őt, és jó étvággyal egyen. Csak annak a babonának ne dőljön be, hogy kettő helyett eszik! Emiatt szokott néhány édesanya úgy kigömbölyödni, és aztán ezeket a plusz kilókat nagyon nehéz ledolgozni.
Járjon el kismama tornára, ott biztosan kaphat jó tanácsokat. És ami fontos, a kalcium bevitel egyenletes legyen. Mindenből mértékkel, de jó étvággyal, és odafigyelve a baba reakcióira.
Gratulálok!
Nehéz lesz, tudom, mert a szüleim is fiatalok voltak, és egészen 5 éves koromig a dédivel éltünk együtt, de az egyszerű körülmények ellenére mégis itt vagyok, és a testvéreim is.
És nekem nagy élmény volt, hogy a dédinél az udvaron, voltak szilvafák, baromfi ól, és virágok, amikre színes lepkék szálltak le.
Tehát, az egyszerű körülmények nem jelentik azt, hogy a gyermek ingerszegénynek, rossznak érzi a helyzetét! Szeretni kell, beszélni hozzá, aztán vele, meghallgatni, amit mond, mégha első elképzelései a világról roppant különösnek hatnak.
Én pl. kiskoromban meg voltam győződve róla, hogy krampuszok élnek a szekrényben.
A gyerekek nagyon gyorsan megeszesednek, tehát nem kell sokáig a gügyögő módit használni, minél korábban éreztetjük vele, hogy őt is gondolkodó emberkének tekintjük, annál elégedettebb lesz, és egyre több kérdést fog feltenni a világról.
Sok-sok jó élményt kívánok!
Végre, egy fiatal pár, aki vállalni merte az új élet csodáját.
-
ladybug
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Jegest majd mesél róla. Én nem voltam ilyenen. De max 16 hetes koráig fér be egyre a képernyőre.

-
ladybug
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Ha elmaradt a menzesz, és már az UH is kimutatja a várandósságot, akkor 5-6 hetes körüli a baba. Várjuk az első képet.

-
Bernardo20
őstag
Sziasztok!
Végre én is irhatok ide,mivel november körül apa leszek!!!! Nagyon fura kimondani,hiszen még nem terveztük,de ha már igy sikerült,akkor teljes boldogsággal várjuk ezt a csodát!!
Az abortusz topicban sokat irtam már,mivel még nagyon fiatalok vagyok és nem tudtuk,hogy mit is tegyünk!De úgy döntöttünk,hogy megmarad a kicsi és nagyon örülök neki!!!
Most számoltuk újra és 3hetes lehet a kicsi,majd a jövő héten megyünk a dokihoz vizsgálatra!
Most már ide fogom irni a fontosabb eseményeket,sőt remélhetőleg a kedvesem is megosztja veletek a gondolatait!!

-
busman
veterán
Na fel!
-
busman
veterán
Senki többet?
-
jeges
senior tag
[link]
a bal felső sarokban van a feje
mi kétszer voltunk 4d-s uh-n, az első sztem jobb lett, a másodikon már egyrészt túl nagy volt a ''pici'', másrészt meg nem is akarta annyira, inkább elbújt
hja, és a mammutban voltunk
szerk: a normál uh is élmény, de ha jól melékszem, korlátozottan érhető csak el, nem mindig hajlandóak videót csinálni. a 4d-sen viszont dvd-re írnak, elkerülhető a digitalizálás nyűgje, és szebb a kép is
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
A 4 D-s Uh-gal kapcsolatban sajnos nem tudok nyilatkozni. Olyanon nem voltam, és még képet sem láttam. Egyszer beszéltem egy anyukával, aki csináltatott ilyen vizsgálatot, ő teljesen el volt ragadtatva.
A normál Uh-ról annyit, hogy ott is igazán csodálatos érzés meglátni először (és persze utána is) a Picit a monitoron. Kb 4 hónapos koráig még elfér egyben a képernyőn, utána már csak részletekben lehet lefényképezni. -
busman
veterán
Anyukák nem PH-znak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pénteken reggel megyünk UH-ra!!

Én áprilisban leszek 22,de a béka segge alól nézek ki fél szemmel,mert se munkám,se semmim. És a hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy felelőséget kéne vállaljak egy gyerekért akár holnaptól,mert az is gondot okoz, hogy miből viszem el a barátnőmet alkalmanként.