Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

DigitXT félisten Hát, ld. #29, nem rajtam múlik: részemről hétfőn délután át tudom adni hozzá való műanyag tartóban (ezt hívják tálcának?  ), már ha erre gondoltál a lábak épségének emlegetésekor... De akkor legyen minden fix, ami viszont csak este derül ki: érted... ), már ha erre gondoltál a lábak épségének emlegetésekor... De akkor legyen minden fix, ami viszont csak este derül ki: érted... 
 Mod: na most viszont elmentem kajálni... 
 [Szerkesztve]
- 

DigitXT félisten Oké, a hűtőt amúgy is megtartja akkor mindenki...  Természetesen fitt minden lába a procinak, miért is lenne másképp? Nem nyúztam, meg semmi. Természetesen fitt minden lába a procinak, miért is lenne másképp? Nem nyúztam, meg semmi. 
 Mod #21-re: nem tűntem el, csak dolgom volt, mondtam, hogy délután leszek. 
 Mod #23-ra: mivel ma nem tudom odaadni, mert kell a gép, ezért legkorábban hétfő jöhet szóba, mégpedig délután, a BME környékén. Pl. Goldmann? Pl. Goldmann? 
 [Szerkesztve]
- 

Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez a teszt dolog megtetszett!
 Ez a teszt dolog megtetszett!
 ), már ha erre gondoltál a lábak épségének emlegetésekor... De akkor legyen minden fix, ami viszont csak este derül ki: érted...
), már ha erre gondoltál a lábak épségének emlegetésekor... De akkor legyen minden fix, ami viszont csak este derül ki: érted...