Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
"Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki az időt kezdje el számolni, amikor szórakozásból csinál valamit"
Mindenkinek megvan a lehetősége eldönteni, hogy mivel tölti az idejét, és ha a szórakozásra szánt idő nem válik szórakozássá, érthető, hogy változtat rajta az ember - ez esetben nem nézi tovább a sorozatot, mert nem szórakoztatja az. Én mondjuk simán számolgatom ilyenkor a perceket, ha így járok.
Redo esetén nem csupán a túltolt - mellesleg kétesen ábrázolt - erotika miatt dobtam az egészet, hanem mert számomra abban valóban rendkívül sok és értelmetlen erőszak volt, a főszereplő motivációját meg konkrétan a bosszú vezérelte, egy etikai bukodalom csődtenger volt az az 5-6 epizód, amit láttam. Nincs baj azzal sem, ha egy történet ritmusa gyors, amennyiben értelmezhető karakterek vonulnak fel, és nem azzal próbálnak kompenzálni, hogy konkrétan overloadolják az információkat, mert majd ezzel izgalmas lesz - sokkal inkább erőltetett. Az események között nem éreztem átmenetet, az inkonzisztens, azonosíthatatlan jellemű karakterek, akik egyszer A-t mondanak aztán B-t, és nem összeegyeztethetőek korábbi önmagukhoz (ergo átmenet nélkül "fejlődnek") egyszerűen kiváltották belőlem, hogy: nem, nem vagyok hajlandó időt áldozni erre, mert nem szórakoztat.
Ahogy téged a TTGL Nincs ezzel baj, elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Milyen egeret válasszak?
- Egy óra, két rendszer
- Bestbuy játékok
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Netflix
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest