Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Farkassacred

őstag

válasz coco2 #55360 üzenetére

Vannak ebben a szezonban is igen jó történettel és karakterekkel megáldott animék, keresgélj tovább. :K
    Amiket meg dob az ember azokat érdemes ám hamar elfelejteni, mert még rámegy az egészségünk. :DDD

• Archanon

őstag

válasz coco2 #55360 üzenetére

"Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki az időt kezdje el számolni, amikor szórakozásból csinál valamit"

Mindenkinek megvan a lehetősége eldönteni, hogy mivel tölti az idejét, és ha a szórakozásra szánt idő nem válik szórakozássá, érthető, hogy változtat rajta az ember - ez esetben nem nézi tovább a sorozatot, mert nem szórakoztatja az. Én mondjuk simán számolgatom ilyenkor a perceket, ha így járok.

Redo esetén nem csupán a túltolt - mellesleg kétesen ábrázolt - erotika miatt dobtam az egészet, hanem mert számomra abban valóban rendkívül sok és értelmetlen erőszak volt, a főszereplő motivációját meg konkrétan a bosszú vezérelte, egy etikai bukodalom csődtenger volt az az 5-6 epizód, amit láttam. Nincs baj azzal sem, ha egy történet ritmusa gyors, amennyiben értelmezhető karakterek vonulnak fel, és nem azzal próbálnak kompenzálni, hogy konkrétan overloadolják az információkat, mert majd ezzel izgalmas lesz - sokkal inkább erőltetett. Az események között nem éreztem átmenetet, az inkonzisztens, azonosíthatatlan jellemű karakterek, akik egyszer A-t mondanak aztán B-t, és nem összeegyeztethetőek korábbi önmagukhoz (ergo átmenet nélkül "fejlődnek") egyszerűen kiváltották belőlem, hogy: nem, nem vagyok hajlandó időt áldozni erre, mert nem szórakoztat. :U Ahogy téged a TTGL Nincs ezzel baj, elfogadom. :R

Új hozzászólás Aktív témák