- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Egy telefonos / androidos kérdés:
Samsung A5 (2017) telefonom belső memóriája 24GB.
Ebből elvileg 18GB foglalt, különböző képek, videók miatt (pl barátom esküvői fotói videói voltak benne)
Frissült a rendszer (vagy nem tudom mi történt) de random módon számos videó és kép eltűnt.
Próbálkoztam a kép visszaállításos programokkal, talált ugyan képeket de 80-100 kb méretűekben tudta csak visszaállítani.
Számítógépre rádugva 18GB foglaltságot jelez a rendszer.
Ebből a rendszermappában 370MB program foglalódik, de egyszerűen sehol nem találom hogy a többi 17GB file miből adódik, hol lehet.
Van valaki aki ért ezekhez, vagy hova tudnám bevinni bevizsgáltatni a telefont, mert nagyon fontosak lennének azok a képek és nem tudom hova tűntek.
Köszi. -
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Adott a probléma,egy Samsung galaxy S készülékemről véletlen töröltem a képeket(memória kártya nem volt benne csak a saját memóriája a telefonnak) van-e valami program amivel vissza tudom állítani a törölt képeket? próbálkoztam a dig dogger illetve recuva programokkal,a digdogger látja a telefont ha össze van dugva a géppel ha a haladó módra állok,de viszont kéri,hogy kattintsak bele az egyik mappába azon belül is ha bele megyek rákanntintok egy képre és ugyan azt találja meg,a Recuve nvű program pedig nem is észleli a telefontaki tud kérem segítsen mert nagyon fontos lenne hogy vissza tudjam állítani a képeket,mert van rajta pár emlék.
Köszönöm nagyon szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest