Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Adott a probléma,egy Samsung galaxy S készülékemről véletlen töröltem a képeket(memória kártya nem volt benne csak a saját memóriája a telefonnak) van-e valami program amivel vissza tudom állítani a törölt képeket? próbálkoztam a dig dogger illetve recuva programokkal,a digdogger látja a telefont ha össze van dugva a géppel ha a haladó módra állok,de viszont kéri,hogy kattintsak bele az egyik mappába azon belül is ha bele megyek rákanntintok egy képre és ugyan azt találja meg,a Recuve nvű program pedig nem is észleli a telefontaki tud kérem segítsen mert nagyon fontos lenne hogy vissza tudjam állítani a képeket,mert van rajta pár emlék.
Köszönöm nagyon szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Medence topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest