- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
ha ti X8-at használnátok melyik rommmal nyomulnátok??
GDX19 2.3.7
vagy a gyári stock 2.1? -
FET-MEN
veterán
van 3 db az osztályomban. egyik sincs úgy belaka..női telefon szval nem hatja meg őket a dolog. ugyanaz az az MSM 7227 csak 800Mhz-n, és akkor a kijelzője hogy lassítja sztem. több helyen vannak akadások és mellé tettem X8 am és több helyen megalázta, pl Képeknél, beállításoknál nagyon laggol az ace. és drága is. inkább xperia mini/pro-t vennék ennyiér..
ott már 1Ghz és nem MSM7227
ace-t még a gala mini is alázza -
FET-MEN
veterán
mit gondoltok erről az új galaxy-ról? én neo ellenfélnek tartom. csak neo olcsóbb.
meg nekem jobban bejön neo.
-
FET-MEN
veterán
húdenagy a csönd
-
FET-MEN
veterán
halljátok ha töltöre teszem este 70% os akksival nem lesz baja nem?? ezek az akksiik birják már elvileg?
-
FET-MEN
veterán
nem valami mozgalmas a topic
fel kéne dobni
kinek milyen teló a kieszemlt áldozat?? nekem 3 XPERIA modell, a pro, a ray és az arc s -
FET-MEN
veterán
Sziasztok, hamár droid topic akk jöna kérdésem mert X8 topicba a madár se jár
szval fölraktam egy ,,független" 2.1.1.C.0.0-át de csak azért mert ez a legfrisebb hivatalos rom, de a szolgáltatók még nem adták ki.ezért felraktam flshtool-al. csak annyi hogy nem vodafone rom ugye..attól még garanciális a telóm nem?? -
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
ha a GT540 megkapja a 2.3 mat akk leszpmm magam
akkor visszacserélem a gt-t
vagy meg a sonyéknál adok egy kis köpködést..
-
FET-MEN
veterán
válasz
Heimdallr75 #927 üzenetére
bebaxna..
nbukta77 : Lg...
-
FET-MEN
veterán
lg re mindíg is szarul volt optimalizálva a rendeszer..
más : nokia soha nem kell.fateréról próbálkoztam fórumozni fél óra alart egy hsz..átjöttem x8 ra és minden 10 szer gyorsabb,jó ez nagyob .már tisztán látok. jó ez a stock rom -
FET-MEN
veterán
vissza raktam x8 ra legujabb cyánt. és most minden jó. biztos elötte megin user error volt
-
FET-MEN
veterán
Soroljatok nekem jó játékokat, ha lehet ne 20 megásokat, ilyen kb 10 shift nem kell köszi
-
FET-MEN
veterán
reggelt.lehet veretni a napot.jövőhéten szünet
látom este trollkodtatok rendesen
-
FET-MEN
veterán
igazából célom egy xperia mini,vagy egy galaxy valami
fater nokiàját nyomkodtam hát elment a kedvem..
-
FET-MEN
veterán
nah, hívtak
egy tizest kell rádobnom és van egy nokia 500 asom, zsír uj be se volt kapcsolva
-
FET-MEN
veterán
trololol unalmas suli òra
-
FET-MEN
veterán
kinn van x8 ra gdx18 nem is ismerek olyan telót amire ennyit dolgoznak
-
FET-MEN
veterán
nyugodság van nem haltunk ki, csak nem valami beszédes a nép
én mindíg tudok magyarázni ha kell
-
-
FET-MEN
veterán
válasz
philoxenia #505 üzenetére
jaa, mostmár lassan 2.3 se lesz raj
am csak felraktam 2.3 mat, mert gyárin az üzemnidő nagyon fosch volt
-
FET-MEN
veterán
válasz
cipofuzo87 #494 üzenetére
a legjobb választás ebbe az árba szerintem. nekem x8 van de csak azér mer galaxy kijelzője nem tetszik, cserébe szphatok a gyári 2.1 el
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás SSD-k
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest