Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
igazából vagy szerencsére a fash oldal technologiának leáldozoban van egy magára valmit adó web fejéesztés sikitva menekul már tőle. (html5+adobe air a jövő nem véletlenül, ugye a flash elmult 5 éve során mennyi de mennyi a flas plugin osszeomlott jelzést látott mindenki, sajnos nem véletlenül)
de ez már nagyon offالغريبة في هذا الكوكب
-
nggabi
félisten
válasz Heimdallr75 #1095 üzenetére
am nem azt írják h nem lesz többé flash hanem h nem fejlesztik... tehát a mostani verzió használható lesz még sokáig, ha van benne hiba azt meg kijavítják.
vagy rosszul értelmezem?
"szenyor dzsíííí"
-
FET-MEN
veterán
húdenagy a csönd
Iphone 7
-
D.Orion
veterán
Üdv! Hét elején vásároltam egy SE WT19i-t. Ez az első android-os telóm. Egész héten nyomkodtam a készüléket, de számomra még mindig káosz és logikátlan a rendszer. Van lehetőség arra, hogy teljesen átszabjam a saját igényeim szerint? Mert ezt így ebben a formában én nem tudom használni. Eddig sok márka terméke megfordult a kezemben számtalan OS-el, de ez az Android-ból az első és nekem nagyon furcsa az egész. A gmail-es rendszertől egyszerűen herótot kapok, mint ahogy az állandó szinkronizálásoktól is.
Annak örülnék a legjobban, hogy ha le tudnám gyalulni az egész szoftvert és újraépíteném a menüket. Helyenként az őskövület Samsung D600-ban is több beállítási lehetőség volt, mint ebben.
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz D.Orion #1107 üzenetére
azthiszem a hiba nálad van akkor, gyakorlatilag nincs olyan amit ne tudnál beállitani, átszabni
de kapd le az android forrását googletol és írd át ahogy szeretnéd.
de ha megvilágítanád egy példával mire gondolsz
gmail: kapcsold ki a fiókoknál a szinkront ennyi.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
D.Orion
veterán
válasz #40993792 #1110 üzenetére
Holnapi napot a market-en fogom tölteni. Visszaolvasgattam a topikban és kell pár progi. A gyári felülettel nem vagyok kibékülve, mert bizonyos számomra fontos almenüket nem érek el a híres kihelyezhető ikonokkal. Ezért kell az átszabás. Pl.: Adatforgalmat szeretném egy kattintással kilőni teljesen, ne kelljen már két különálló menüpontba is bemennem. Zseblámpafunkció is kell, zenelejátszó részt is át akarom alakítani, rádióval egyetemben. Sokat járok külföldre és a gyári rádióval sokra nem mennék odakint, ha nem váltom át a régiót(azt meg nem akarom). Gyári böngészőt szerintem kukázom, mert így pár nap után nekem már kevés. Igaz funkciónapilásával semmi baj, mert remekül használható, mint alap böngésző. Nem a gyári rendszer a kevés, hanem nekem túl nagyok az igényeim.
-
BDave
őstag
Üdv! Van arra megoldás, hogy hogyan tudnám a telefonon lévő névjegyeket a Gmailes fiókomba importálni? És nem fordítva, mert eddig csak arra találtam megoldást. Köszönöm!
-
BDave
őstag
Szia! Itt a megoldás!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Attól függ, hogy telefonon melyiket használod. Tehát ha telefonon Gmail-es fiókot használsz, akkor ha gmail-ben addolsz 1 névjegyet, az látszik telefonon is, mindez fordítva is igaz. Ha telefonon hozol létre névjegyet, megkérdezi, hogy hova csinálja.
Véleményem szubjektív...
-
D.Orion
veterán
Srácok én ezt nem értem! Mi kell ahhoz, hogy a telefonkönyvben lévő embereket feloszthassam csoportokra. Csináltam gmail-os email címet és google fiókot is. De hiába nyomok a gmail-es szinkronizálásra, attól még nem látom a telefonkönyvben lévő személyeket sehol a gmail-os fiókomban. Nekem nagyon furcsa ez az andorid...
-
-
-
enginev3.0
félisten
Van kérdésem
Egy HD2-esen van androidom, és hiába pipálom ki hogy a wifi ne szakadjon meg soha, ugyan úgy megáll ha képernyő lezár. ha töltőn van akkor is
why?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nggabi
félisten
válasz enginev3.0 #1130 üzenetére
ez egy meleg süti gyártónként eltérően értelmezik a wifi lekapcsolás fogalmát...
mindjá hozok egy szakértőt
"szenyor dzsíííí"
-
FET-MEN
veterán
mit gondoltok erről az új galaxy-ról? én neo ellenfélnek tartom. csak neo olcsóbb. meg nekem jobban bejön neo.
Iphone 7
-
nggabi
félisten
válasz FET-MEN #1134 üzenetére
én ráérek... egy másik "tag" vágja ezt a wifi témát de nem jön át ide... én annyit tudok h máshogy értelmezik a szöveget és emiatt nem marad online a teló wifin. de ez gyártótól függ, pl a samsungokban bekapcsolva marad a wifi ha úgy állítod. van vmi app is talán ami nem engedi kikapcsolni, cserébe viszont nem tud aludni a teló...
a galaxy w meg szép így képen vaku tetszik, proci nem tudom... látni kéne, nyomkodni...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
[DE2JAY]
senior tag
Akinek van kedve magyar fejlesztésű RC állapotban lévő android játékot tesztelni az jöjjön!
http://www.androidunderground.info/jatekok/pirates-of-the-mystical-islandsGangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
darál0w
Jómunkásember
[link] hmmm
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #1142 üzenetére
Majd szétszedik, és ráragasztják a nand chip-re a zárjegyet.
Véleményem szubjektív...
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1143 üzenetére
most őszintén, kizártnak tartanád?
mondjuk nem értem aki marketen publikál az miért nem kap tőlük jogdíjat ilyen alapon, hiszen nandba, sd-re töltik le
ilyenkor áldom az agyam hogy kettős állampolgár vagyok (bár a magyartól amint lehet szabadulok, de ez sem egyszerű)
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #1144 üzenetére
Naigen...
De érted, ha sd-re töltesz, akkor meg miért pampognak azért, hogy mit töltesz le, ha már kifizetted rá a jogdíjat?
Épp multkor volt ilyen gyűlés, amin ezt tárgyalták, m2-n.. Bár ott a zenéről ment az észosztás.. Jókat mosolyogtam rajtuk.
Amikor kiemelte a képviselő, hogy "Én eddig nem töltöttem le semmiféle zenét.." Hogyne, biztos nem használt youtube, vagy soundcloud download-ert, amik ugye ingyenesen elérhetők.
Véleményem szubjektív...
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1145 üzenetére
ne is mond, multkor allok a kedvenc szamtechboltomba elottem egy nyuzuge ki figura, es epp dvd-t vasarol, telon szamologepen szamol hogy 5-6-7 vagy 9 db kell neki. mindezt 10 percig, majd a vegen elokap valami kis igazolvanyt hogy Artisjust bla bla.
mondom neki joember fogd magad azt ne tartsd itt fel a sort es takarodj ki meg nyakon nem vaglak.aztmondja feljelenti a boltot. (no matricas lemezek miatt)
mondom ember ketten vagyunk itt (elado regi haver, meg en) szerinted nem azt fogjuk mondani hogy Te hoztad ide es te akartal eladni ilyen lemezeket a boltnak?Meg ha mar itt vagy add vissza a penzem a memkarira amit a multkor vettem es a csaladi fenykepeimet tettem ra, mert eleve gaz hogy bunozonek titulal egy civil (profitorientalt) szervezet. Aztmondja ilyet o nem tud, mondom akkkor megvarlak a bolt elott es kiverem a szart is beloled mig a penzem vissza nem adod. El is ment
ja kb mellkasközépig ért nekem
Bocs a nagyon nagy offért.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nggabi
félisten
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Én mostanság töröm a fejem egy telefon cserén.
És vívódok nagyon mi legyen az új készülék.
Jelenleg egy LG Optimus GT540 gazdája vagyok. Sajnos kinőttem a drágaságot.
Új igények támadtak...
A véleményeteket szeretném kikérni.Elvárásaim:
- 2.2 vagy annál frissebb android gyárilag.
- 3,5" vagy annál nagyobb kapacitív kijelző, multitouch képesen. (nem csak úgy immel ámmal hanem rendesen. )
- 5Mp kamera minimum
- maximum 50-60k-s vétel ár. (Nagyon meggyőző hardver esetén max 70k)Van már pár kiszemelt áldozatom, de azokat még magamban tartom. Elsősorban a ti ajánlataitokat szeretném elolvasni, és nem szeretném ha befolyásolna titeket az én "listám".
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest