Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

berjo52 csendes tag Köszi fiúk! 
 Megoldottam . .
- 

berjo52 csendes tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreOk. Nem dolgoztatni akartalak csak figyelmetlen voltam.Ezért írtam le röviden a tapasztaltakat. 
 De nem csak figyelmetlen újonc is.
- 

berjo52 csendes tag Tisztelt Cappa72 és a segítőkész többiek! 
 (#1228) Hozzászólásban írtam a gondomról. Röviden: a firmware (4.1.1.) frissítés után nem ment a wifi, GPS, stb.
 Sikerült levadászni a netről egy „majdnem gyári”romot, ami fel is ment (4.0.4.), most viszont az a gond hogy töltőre téve nagyon melegszik és így nem stabil a rendszer, állandóan újra indul. van wifi, Gps, rádió. Ha ismét frissítem akkor is megy minden csak a belső 4 gb-os memóriát nem látja, illetve olyan mintha átparticionálná, és telefon memóriaként 503 mb- ot SD kártyaként 594 mb-ot(1,6 gb lenne) külső sd kártyát telefon memóriaként látja. Van- e megoldás. Pc re téve cserélhető lemezként az 593 mb,illetve a 32 gb os sd kártyát látja. 
- 

berjo52 csendes tag A gyári szerint csináltam, előtte alaposan átnéztem a fellelhető "irodalmat" mert a gyári ajánlás kicsit elnagyolt volt. Flash_tool - al telepítettem, ahogy írták. CWM el kisérleteztem más romokkal, ha lúd legyen kövér alapon. Köszi neked is a segítséget és a biztatást.  Ui: Két hete "nyálazom" a fórumokat, 
- 

berjo52 csendes tag válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreOk. Sajnos eddig nem sikerült, pedig már több fórumon írtam a "fiúknak". A gyári mentés elmaradását pedig már nagyon bánom, de nincs mit tennem. A forgalmazó pedig, hogy ilyen frissítést rakott fel nem minősítem. ők tudják mit forgalmaztak. 
 Köszi a segítséget és a bíztatást. 
- 

berjo52 csendes tag válasz  svgyula

üzenetére svgyula

üzenetéreSzia! Ez elvileg nem "hazudik" Mtk Tools, Antutu, ugyanazt írja,de mégsem megyek semmire sem vele. 
 Új vásárlása meggondolás alatt. SP MultiPort Flash Download Project - el végigpróbáltam a kamerákat azok elvileg jók. Most már a kihívás miatt csinálom, annyira nem veszem a lelkemre.
 Köszi a segítséget. 
- 

berjo52 csendes tag Üdv! 
 Star N8000, N8000+ N9770, Lewa romot is próbáltam , illetve Cyanogenmod 10 is próbáltam. Több fajta is ment de ugyanazokkal a hibákkal. Tehát ez a gondon, hogy nem mennek az alkalmazások. GPS, WIFI, Kamera) Ezt nem tudom megoldani.
 Ez említett romok mind hasonló készülékekre valók.
- 

berjo52 csendes tag Tisztelt fórumlakók! 
 Segítség, és tanács kellene. Adott egy Myaudio 5 plusz –os telefon, eredetileg Android 4.0.4. rommal. Frissítettem, Sp Flash_tool v3.1320 verziójával a myaudio oldalán található firmware – val, ami 4.1.1. Minden lefutott úgy ahogy a leírásokban van. be bootol a telefon, működik kivétel a wifi, a Gps , a kamera illetve az Fm rádió. A bluetooth működik, Imei számok megvannak. Úgy gondoltam, ha már „féltéglát” csináltam a vasból kísérletezek vele. Rootolás, CWM recovery fel és kutakodás a neten romok után. legalább tíz féle romot feltettem rá sajnos a hiányosságok nem szűntek meg. Korábbi balgaságom, hogy a gyári romról nem készítettem biztonsági másolatot. Mit lehet tenni a korábbi állapot visszanyeréséért.
 A válaszokat előre is köszönöm. Ui: A forgalmazó, help –je, még kérdéseimre soha nem válaszolt, most sem bízom benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
 .