Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz attilav2 #1298 üzenetére

"Jó, akkor vegyünk egy nem One-os 6582-es telót, mondjuk a honor 3c-t. Veszed az ebből a forrásból fordított, elvileg csak android one kompatibilis kernelt, elvégzed a módosításokat a grafikus felületen hogy az menjen a 3c HD felbontásával, kikukázod valamelyik 3c-s 4.4 romból a kijelző drivert és beilleszted a kernelfába."

...az ebből a forrásból fordult, One kernellel kb. a spalsh képernyőig jutsz el, ott pedig szét is esik az egész boot folyamat..

"Megpróbálod bebootolni az így portolt cm-et, szerintem el fog indulni, csak nem fog minden működni, és ha már elindult akkor lehet koncentrálni a nem működő dolgokra. Szóval mi lenne ha az android one kernelkonfigurációjával próbálkoznál, gondolom hogy van, és ezt a tapasztalataid alapján módosítanád? Azért hoztam fel példának a honor 3c-t mert a bootloadere nyitható."

Én még egyetlen zárt bootloaderes MTK telót sem láttam... ;)

Sokkal egyszerűbb, ha megpróbálod a gyári romod bebootolni egy ilyen kernellel. ...és nem fog menni, mert egyetlen board fájl sincs előkészítve a telóhoz... Úgyjra kell konfigurálni a kernelt, amiben több ezer beállítás van + újra kell írni a board fájlokat + az összes nem standard drivert...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés