- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
nagypasztor #5717 üzenetére
Elsőre gyere át ide [link]
Szerintem amíg fastboot módba be tudod rakni, illetve download módba, addig van remény, a bootloadert elméletileg a gyári 100% - ban eredeti ROM-mal tudnád felülírni, de ha az az SP-tool amire gondolok akkor azzal mást is ki tudtál törölni, amiről meg kéne mentés, hogy vissza lehessen rakni.
Ez csak az elmélet, de az SP- tool pl tud olyat törölni vagy felülírni amit egy hagyományos flas program nem, csak a szervizes progik. itt egy kép [link]
Ez egy régebbi de láthatod hány helyre lehet pipát tenni 12, ez egy átlagos programnál 3-4 max. Rakjál be ide egy képet a te SP-Flash programodról, és hogy ott miket választottál ki, így már esetleg tudsz segítséget kapmi, vagy legalább elindulni valamely irányba. Ha valaki jó fej és találsz embert aki működő Blackview A8 -on
TWRP-használ, az esetleg tud neked mentést csinálni TWRP alól ami neked segíthet. Nézd még meg hogy az adb parancsokra reagál e a készülék.+ megpróbálnék egy TWRP-t is feltenni ami a telfonhoz való.Ha sikerül
akkor szerintem jó eséllyel menthető a teló (Én messze nem vagyok profi,csak küzdöttem hasonló problémával
így ötleteim vannak, de az megint más, mint ha a te telefonodhoz értő profi segítene.Az is tudom hogy szar várakozni az esetleg soha meg nem érkező válaszokra, amit segítség kérés címén felteszel.Ne add fel!
Tehát kezdés képen rakjál fel képet a SP-Flash-ről amit használsz és hogy volt beállítva amikor a gond történt.
Lássák a népek. + Számit hogy a sima A8 vagy esetleg a MAX
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest