- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól láttam, akkor így fogalmazott:
Szóval ő csak 869MB-osnak látja a System partíciót összesen. Hova tűnik a maradék? A gyári updatében a Sytem image 400MB, tehát elvileg ennyi elég kéne legyen neki (na meg mondjuk 100MB tartalék)
A system img itt simg.
A nagy kérdés, hogy amit leírtam két parancs, annak mi a kimenete.
Mert ez lenne a tényleges korrekt összevetés: tuduk mekkora (partitions), tudjuk mennyire foglalt (df).
Minen más addig csak feltételezés.
( Partitions konkrétan 1GB-ot mutat a system-re), a 869 nem t'om honnan jön - ja de... diskinfo. én az ilyen grafikus cuccokat valahogy ilyen esetekben nem szeretem, mert GiB vagy GB nem mindegy...szerk.: Szóval 1GB-os a system partíció, ez biztos. A diskinfo meg 869-nek látja ezt. Na itt volt az elcsúszás.
Tehát adatok:
diskinfo:
- méret: 869MB
- foglalt: 434MB/proc/partitions
- méret: 1GB
df
- foglaltság: még nem ismert.A diskinfonál tényleg látszik, hogy kb 50% kihasználtságú. Ebből a programból csak ezt az infót lehet kiszedni, átparticionáláshoz ebből a programból semmit nem vennék át.
Tehát ha egy 550MB-ospartíción lenne a system, akkor akár rá is férhet biztonsággal.
Sajna az img-t már letörötltem, nem tudom a flesselhető romban mekkora a tényleges img méret.Tehát ha a scatter-t átszámolja, minden partíció marad az eredeti sorszámán, csak a mérete változik, akkor egy fw upgrade átparticionálja a telefont, így a data ~450MB-tal nagyob lesz. Elméletileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest