- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
ha mobil neten keresztül játszom van egy problémám amit sehogy nem tudtam eddig megoldani.
Már mindent próbáltam szinte de nincs eredmény. Remélem valaki tud segíteni.Megosztás: Wifi hot-spoton. (USB megosztás valamiért bugos lassú és wifi-kell a multi csatlkozáshoz)
PC OS: W10
Teló: V1277, MTK 6577, Android 4.0.4Jelenség:
- Diablo 3, játék elindul, pálya betölt. Amíg nem lépek ki a pályáról minden tökéletes. Azonban kilépést követően új pályát már nem tölti be. Végtelenségig teker a "loading" majd kiírja hogy couldnt connect, disconnet from server.
- Ez után továbbra is működik a chat a játékban. Újra ellehet indítani, online lesz a launcher, belehet lépni a játékba, csak a pálya indítás nem fog műkdni. Ha én kreálom a pályát, ha be hívnak, tök mindegy.
- Viszont: a böngésző nem működik ezek után! (mintha levágná a 80-as portot)Amit próbáltam (egyik se hozott eredmény):
- Tűzfalak kikapcsolása. Telefon alvás tiltása. Játék újraindítás. Wifi ki-be kapcsolás. Gép újraindítás.
- Ha nyomok a windows wifi-n egy "hálózat hibaelhárítást" annyit ír csak ki, hogy legalább egy hálózati protokoll hiányzik.Ami tény:
- Az eddig ismert "megoldás" csak az, ha ki és bekapcsolom a wifi hot-spotot a telón (ez nem megoldás mivel a többi eszköz kapcsolatát bontanám, és mindig újra bekéne loggolni a game-be)
- Más telefonnál (pl. Galaxy J5) nincs semmilyen probléma.Van valakinek valami ötlete? (ezt a telefont kell használni és ezzel kell megoldani).
Esetleg az engineer mode-ban turkáljak valamit? Már néztem de ott csak wifi beállítás van.Minden segítséget szívesen fogadok. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest