Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szia!
Jelenleg a készülék nincs nálam, átadtam egy ismerősömnek, valami Electro-micro-mérnök vagy mi a fene, minden esetre míg én szoftveresen programozok, ő hardveresen bütyköl. Tehetséges a srác, csomó csodát láttam már tőle, ezért bíztam rá, hátha, de megemlítettem itt is, hátha akad valakinek ötlete.
Az általad küldött képet felhasználva tesztpontozó videókkal és leírásokkal vagy "ezer" oldalról szedtem össze a mi micsoda dolgokat, készítettem pontozót meg stb.. Szóval nem tudom fejből, az meg hogy kamerától balra pöcök szerintem senkinek nem mond semmit
Egyébként a szimpla séma;
Fekete háttér, micro-fehér karakterek beragadt CAPSLOCK-al, és ez a szöveg az ERROR; után kb, meg pár kód volt még ott, de több nem. Én sem láttam még ilyet (csak PC-n, de ott BIOS-nak hívják
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem lesz iPhone 19
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest