Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval Lenovo Vibe X2...
Eddig az összes MTK-s eszközzel működött a maui (vagy miáú vagy mitt’omén).
Történetesen a vibe x2-vel nem.
Sem a TO, sem a CN verzióval (EU-s verzióval nem sikerült még találkozni)
Meta módba bebillent, de onnan sehova...
Csak újraindítás lehetséges.Ez még csak hagyján, de a flashtool-lal sem volt hajlandó kommunikálni. Pedig az eddig feltett driver mindent vitt, kezdve a 6532-től a 6752-ig mindent.
A win eszközkezelőjében megjelentek a megfelelő elnevezésű új eszközök, ám a driver-ek sánták maradtak. w-XP 32bit, w7-64bit, w8-32bit esetén u.a a helyzet.
Mivel flesselni Linux alatt lehetett, így nem érdekelt tovább a win-es preloader driver, de a CDC igen.Nézegettem, töltögettem le a drivereket, de egyik sem tartalmazott az eszközhöz köthető információt...
Túrtam a netet, és látám vala, hogy a 6595-ös MTK sorozatnál nem egyedi eset (pl. Zopo ZP999).Na és ekkor belenéztem az inf fájlba.
Látám, hogy az eszközazonosítók valának benne.
A csatlakoztatott meta módú telefon eszközazonosítóját beírva az inf fájlba, és újra betallózva azt, siekerült működésre bírni a Vibe X2 és MauiMeta3G kombót!
Ezek után már lehetett olvasni a tartalmakat.
Tehát ha valakinek ilyen gondja akad, akkor mindenképp nézze meg az inf fájlban az eszközazonosítókat, hogy van-e egyezés a csatlakoztatott eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak újraindítás lehetséges.