- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
Szívásom története.
--- Telefon leagoo lead 1 ---
Ugye írtam a leagoo-nak, hogy az eset egy trójait talált a telefonon, mit csináljak ? (jó tudom, root, root uninstaller .. ) Írták hogy tiltsam le az alkalmazást, de az nem veszélyes hiszen ők adták ki a firmware-t.
Mondom jó, ám legyen, nem sz@rakodom velük, de csak furdalta az oldalam a kíváncsiság, hogy a régi fw-ben benne volt-e hát visszaraktam a gyár oldaláról letöltött 2014-08 ai fw-t, gondoltam majd flashtool-sal felrakom mindegyiket és ellenőrizgetem.Fel is ment az fw, indítom a telefont ... nézdmá buksi, aksi 31%-on. ... Fw előtt 100% volt. Rádugom usb, merül mint a ..... abszolút le is merült, annyit csinált csak, hogy 1%-a feltöltött és ott állt mint a .... hazaléptem a rendes samu töltőért ... addig töltött a telefon, mondom visszarakom a mostani legújabbat flashtools-al ment is feléig, de az aksiból kifogyott a szufla, így lett egy téglám ... hideg kiver, telefon nem kapcsolt be... még 2x próbáltam, 2 külön flashtools változtattal, egyikkel sem ment végig, nem volt az askiban elégoxygéntőtés. Hálistennek a városban van 3 lead 1 tulaj rajtam kívül, mondom ha minden kötél szakad, akkor kérek tőlük egy aksit .. de aztán látom, hogy a friss félig felment rommal végre a kijelző bekapcsolt, volt annyi töltés, hogy legalább a töltést jelezze. Hagytam egy órát magára, friss romot vissza, teló azóta tökéletesen megy.
Namost miért is írtam ezt a szösszenetet ?
Mert előjött két hibaüzenet, amit több helyen is kerestem, de nem volt egyértelmű válasz rá:
BROM ERROR : S_FT_DOWNLOAD_FAIL (4008) -->ez azt jelenti, hogy a telefont a frissítés közben nem érzékeli,elvesztette a flashtools. Ez lehet az usb kábel hibája, akár alaplap probléma, de mint látszik ha nincs az akkuban elég anyag, akkor ez is lehet gond.
ill kaptam egy másik verzióval 4009-es hibát ami nálam szintén az aksi miatt volt, hogy elvesztette a telefont a flashtools.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Energiaital topic
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest