- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Szisztok.
Jiayu G2+-hoz (DualCore, 1GB RAM), hol találok stock ROM-ot, esetleg az ETOTALK MOD ROM-ot honnan tudom hozzá letölteni?
Köszönöm.
-
HaZse
őstag
Na ez se semmi telefon. [link] Ráadásul Super AMOLED Plus-os.
-
HaZse
őstag
Akinek van ZTE970-ese, az megoszthatná a véleményét róla. Egyre jobban tetszik.
-
HaZse
őstag
válasz
pmikloska #2853 üzenetére
Köszönöm.
Elég lenne nekem egy 1 magos, 1GB RAM-mal szerelt, ASV kijelzős 3 vagy 4.3 colos telefon, de sajnos ilyet nem láttam sehol.
A mésik kérdés, hogy ez a 4GB ROm ez hogy van feloztva? Gondolok magára a ROM-ra, mint OS, meg ahová lehet telepíteni és a háttértárra.
Pld., mint a Nexus S, vagy SGS2.
-
HaZse
őstag
Lenne pár kérdésem.
1. Melyik a jobb kijelző? ASV sharp, IPS, TFT? (természetesen napfényben való olvashatóság a lényeg)
2. 1 GB RAM vs. 512MB RAM?
3. Mennyire jobb, ha dual magos a gép?
Köszönöm.
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Én is szeretnék egy dual SIM-es telót. Milyet tudnátok ajánlani? 4" lenne a legjobb. 1GB RAM, ICS.
Ennek tudatában keresek telefont.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest