Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amit nem biztos, hogy jó helyen teszek fel, de hátha tudtok segíteni....
Van egy Prestigio MultiPhone 5044 DUO teló 4.2.1-es Androiddal.
Hogy lehet beállítani, hogy adott személyek automatikusan az egyik sim-ről hívja (kérdés nélkül), illetve szintén adottakat a másik sim-ről?? Erre kell plusz alkalmazás, vagy a készüléken belül van mód a beállításra??
A készülék saját fórumán is megkérdeztem, de nem kaptam rá választ, így gondoltam felteszem itt is!
Előre is köszönöm! -
-
pataig
tag
Ehhez mit szóltok? Van valakinek róla tapasztalata??
[link] -
pataig
tag
válasz
blueye #67543 üzenetére
Személy szerint nekem sem volt, de nem is rendeltem, s egyenlőre tőle nem is fogok! Szoktam olvasni egy másik fórumot: " Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás". Itt lehet érdekes infókat megtudni, s itt olvasom, hogy nem túl jó a híre ennek a webshopnak, illetve a kevésbé megbízható boltok közé sorolják.
-
pataig
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e valakinek személyes tapasztalata a következő készülékekkel?? (privátban is írhattok!)
Minden érdekel! (akku idő, gyorsaság, rom támogatás, használhatóság, megbízhatóság)
-Utime X1 MTK6589 Quad-core 1.2GHz 5.0Inch 1280 x 720 1GB/4GB Dual Cam. 2.0MP + 8.0MP (148$)
-Umi X1 Pro MTK6582 Quad-core 1.3GHz 4.7inch 1280x720 1GB/4GB 5.0MP (120$)
-ZOPO ZP700 CUPPY MTK6582 Quad-core 1.3GHz 1GB/4GB 4.7Inch 960 x 540 Dual Cam. 2.0MP + 5.0MP (150$)
A készülékeket az antelife.com-n néztem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Battlefield 6
- Vallás
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő