- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
janaman01 #105521 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ami rá van írva az tudja, mert elsősorban azért venném. Hummer, mint gépjármű eléggé bejön ( sajnos még nincs, de dolgozom rajta
) és már, több éve egy Hummer H1 IP67 ( első generációs, egymagos ) mobilt használok. Az IP 67-es szabványt bőven teljesíti nem úgy, mint a Sony Z szériája. Tehát én mint márkával, meg vagyok vele elégedve, és ha a H1-et gyártanák Quad Core Soc-al, akkor azt venném, mert a pici kezemnek pont jó a 3,5". GPS meg jó lenne ha lenne benne, mert mos az megadta magát és ha már azt is kell venni, akkor inkább legyen minden egyben. Plusz a H6-ban van Walki-Talki funkció, szóval nagy ritkán mikor vinni kell, akkor azt is megspórolhatom
.
( Amúgy még néztem a H1-es felújított változatát, a H1+-ot amiben egy MT6572 van; az mennyire vállalható? )
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amit kinéztem telefont magamnak abban egy MTK6582 Soc teljesít szolgálatot. Mi a véleményetek róla? Szabad ilyet venni?
A válaszokat előre is köszönöm
.
Bj
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyan tudnám rávenni az android 4.1.1-es készülékemet, hogy magyar legyen? Felraktam a morelocale 2 apk-t de nem sokat javított a helyzeten. Valami egyszerű de nagyszerű megoldás kellene mert kezdő androidos vagyok. Válaszokat előre is köszönöm!
Bj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest