Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
Bakker, sikerült!
RootGenius megcsinálta, s Root Checker szerint rootolt. Hihetelten. Amúgy a youtube-on kezdtem el nézegetni, hogy hogyan kell, kifejezetten MTK6589-es root eszközöket kerestem, mint MT6589_rooter, Root_with_Restore_by_Binary, most a One_Click_Root.
Egyébként nem ez az első kínai telefonom, de ezzel megküzdöttem. Cserébe gyárilag rajta van a PlayStore - amint ugyebár jókat kémkednek a kínaiak.
Szóval
Star S4 root rootolás RootGenius sikerültCsak ha más is rákeresne, legyen meg neki
-
yerico
senior tag
Segítség kellene a rootolásához Nem megy a GPS, és ami rootolásokat próbáltam, mind leakadt, és nem csinált semmit.
-
yerico
senior tag
válasz
Fricibácsi
üzenetére
Samsung S4 klón telót vettem kicsi kínaiaktól, Star S4 címmel, az Antelife-tól. Egy hete van nálam, kiváló cucc, 5 " FHD, 4 mag, dual sim. 130 dollárért vesztegették. "Érdekesség", hogy ezen a telón detektáltak hivatalosan először kémprogramot, pár hete volt erről cikk itt is. Engem mondjuk ez nem zavar, úgyis minden gyártó kémkedik a telefonjain.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest