Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Van valami előnye annak, ha EXT4-re formázom a partíciót FAT32 helyett az SD kártyán?
Jelenleg FAT32, de néha hülyéskedik
-
Zebu
addikt
Nagy okosság ez a DUAL SIM! Betettem egy SIM kártyát amin beszélek és berektam egy másikat amin cask adat megy. Kicsit költség kímélőbb, mintha megrendeltem volna egy korlátlan mobilnetet a beszédforgalomra használt kártyámra. nincs is ilyen ha jól látom....
-
Zebu
addikt
Ez nagyon kemény: Royalstar RSD-5S

A formája nagyon emlékeztet egy másik nem dual sim-es készülékre

-
Zebu
addikt
válasz
okularum
üzenetére
Feleségemnek 1 hete van THL W100 készüléke és teljes megelégedéssel használja!

2 probléma van vele:
- műanyag hátlapja nagyon vékony. Nem érzem egy tartós darabnak. Igaz küldenek egy ajándék erősebb hátlapot. Ettől vastagabb lesz a készülék, de legalább masszívabb érzetet kelt.- reboot után agyári ROM-mal a gyári csengőhangra áll vissza reboot után. Szerencsére erre is van megoldás custom ROM, vagy egy alkalmazással orvosolható.
Valójában ezek nem is problémák, csak észrevételek

-
Zebu
addikt
A kínai billentyűzeteket le lehet kapni valahogy? Kutyának kellene... francnak foglalja a helyet...
Egy linket találta merre:[link]
Próbált már valaki ilyet?(#47633) vitko:smsreg.apk
-
Zebu
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Milyen kínai appokat kell leszedni? Én csak valami smsreg nevezetűt kaptam le. Van több is ami nem kell, vagy fülel?
File kezelő kérdésben nekem a Root explorer volt ami a legjobbnak bizonyult. Olyan dolgot is meg tudtam oldani vele, amit TC-vel nem. Bár lehet ott csak nem tudtam hogy kell...
MÁS:
A sim eszköztár micsoda egyébként? Nekem el sem indul... olyat mond, hogy nincs feltelepítve...
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Az normális hogy telefon kikapcs után a yahoo app és a facebook újra kéri a belépési adatokat?
Miért csinál ilyet?THL W100, gyári ROM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile (ARPG)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest