Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ez jó duma az eustock oldalán: "FIGYELEM: magánszemélyeknek nincs lehetőségük nettó áron vásárolni!"
Egy cégnek meg ilyen tételnél tök mindegy, mert az ÁFA-t visszaigénylik. Csak milliós árnál van ennek jelentősége, hogy nem kell kifizetni. -
Pali79
aktív tag
válasz
jmuranyi
üzenetére
Ha jól látom ez egy új modell. Erről biztosan tudni, hogy később is jó lesz? Én nem cserélgetem a mobiljaimat. Vagy 20 éve van mobilom, de kb egy kezemen meg tudom számolni hány készülékem volt eddig.
Beszéltem egy ismerősömmel akinek egy Cubot S500-asa van és több mint 5500 órája be van kapcsolva, egyszer sem fagyott le vagy hasonló. Valami ilyesmi kellene nekem is. -
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb témát a kérdésemnek..
Kellene egy új telefont vennem, mit tudnátok ajánlani? Nem ragaszkodom a dual-SIM-hez,sőt egyáltalán nem bánom ha nincs. Semmi különleges igényem nincs (úgy gondolom
) viszonylag sokat telefonálok, vezetés közben is, tehát a BT folyamatosan be van kapcsolva, ha várnom kell valahol, akkor internet, facebook, youtube szoktam nézegetni. Néha a wazze-t, facebook messengert, vibert is használom. Ilyen felhasználás mellett ki kellene bírnia egy napot egy feltöltéssel. Legyen gyors, ne gondolkodjon fél órát mire megnyitja mondjuk a messengert. Itthon számlára megvásárolható legyen. Olyan készüléket keresek ami két év múlva is hozza az elvártat, éppen ezért a vadi újonnan kijött telefonok tesztjei nem sokat érnek a szememben, mert nekem is csak több hónapi használat után kezdődnek a gondok a telefonnal és nem új korában. kb. 50-et szánnék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) viszonylag sokat telefonálok, vezetés közben is, tehát a BT folyamatosan be van kapcsolva, ha várnom kell valahol, akkor internet, facebook, youtube szoktam nézegetni. Néha a wazze-t, facebook messengert, vibert is használom. Ilyen felhasználás mellett ki kellene bírnia egy napot egy feltöltéssel. Legyen gyors, ne gondolkodjon fél órát mire megnyitja mondjuk a messengert. Itthon számlára megvásárolható legyen. Olyan készüléket keresek ami két év múlva is hozza az elvártat, éppen ezért a vadi újonnan kijött telefonok tesztjei nem sokat érnek a szememben, mert nekem is csak több hónapi használat után kezdődnek a gondok a telefonnal és nem új korában. kb. 50-et szánnék rá.